Matkailu Uutiset

Pitkä viikonloppu oli piristysruiske turismille

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Viime viikonloppuna monella espanjalaisella oli mahdollisuus neljän vapaapäivän putkeen. Tämä näkyi positiivisesti Aurinkorannikon matkailualalla.

 

Espanjan kansallispäivän osuminen tämän viikon tiistaille antoi monille mahdollisuuden ottaa maanantaille ns. puente-päivä ja venyttää viikonloppu neljäpäiväiseksi. Tämä näkyi vipinänä esimerkiksi Málagan lentokentällä ja juna-asemalla, kun pitkää viikonloppua saavuttiin viettämään alueen rannoille.

Koronarajoitusten viimeaikainen purku yhdistettynä hyvään säähän houkutteli Málagan alueelle runsaasti väkeä, mikä oli alueen yrittäjille varmasti mieleen. Aurinkorannikon hotellien yhdistys Aehcos arvioi viikonlopun täyttöasteeksi noin 76%. Vastaava kuhina oli havaittavissa myös alueen ravintoloissa ja kahviloissa, terasseilla ja yökerhoissa.

Tällä hetkellä kotimaanmatkailu muodostaa suurimman osan alueen turismista, mutta ulkomaalaisia matkustajia saapuu koko ajan lisääntyvässä määrin.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Jo on aikakin

Espanjassa käyttökelpoista ruokaa menee yli 1.3 miljoonaa tonnia vuodessa kaatopaikalle. Nyt...

Paratiisista

Ylen ja espanjalaisen Mediapro-yhtiön yhteistuotantona toteutetun Paratiisi -tv-sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset...

Yksin!

Minulta silloin tällöin kysytään, olenko tosiaan ihan yksin, ilman puolisoa. Kysymys...

Viikon kysymys

Kaipaatko kättelyä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa