Lukuaika: Aurinkorannikko siirtyy uuteen normaaliin

Aurinkorannikko siirtyy uuteen normaaliin

 

Keskiviikkona kokoontunut Andalusian korona-asiantuntijoiden komitea päätti siirtää myös Costa del Solin sairaanhoitopiirin hälytystasolle nolla, eli ns. uuteen normaaliin. Päätös tehtiin siitä huolimatta, että alueen ilmaantuvuusluku (54,2) oli hieman nolla-tason ehdoksi asetetun 50:n yläpuolella. Muut indikaattorit, kuten sairaalakapasiteetti ja tartuntalukujen lasku puhuivat kuitenkin sen puolesta, että päätös voitiin tehdä.

Päätös koskee kaikkiaan yhtätoista kaupunkia, jotka ovat: Benahavís, Benalmádena, Casares, Estepona, Fuengirola, Istán, Manilva, Marbella, Mijas, Ojén ja Torremolinos. Málagan provinssin muut viisi sairaanhoitopiiriä, Axarquía, La Vega, Málaga, Serranía ja Guadalhorce pääsivät nolla-tasolle jo aiemmin. Nyt siis koko provinssi on uudessa normaalissa.

Käytännössä hälytystaso nolla tarkoittaa mm. asiakasmäärien ja aukioloaikojen vapauttamista normaaleiksi. Ns. maskipakko yleisissä sisätiloissa ja väkijoukoissa jää edelleen voimaan. Samoin turvaetäisyyksien noudattaminen ja käsihygieniasta huolehtiminen jatkuvat edelleen.

- Mainos -

Keskiviikon ilmaantuvuuslukuja Aurinkorannikon kaupungeissa:

  • Fuengirola 45
  • Mijas 39
  • Benalmádena 56
  • Torremolinos 72
  • Málaga 39
  • Marbella 60

Vertailun vuoksi Suomen ilmaantuvuusluku samaan aikaan oli 140.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...