Pikkuhuuhkajat Marbellassa

Suomen pikkuhuuhkajat leireilevät parhaillaan Aurinkorannikolla, Marbellassa. Seuraavien päivien aikana ohjelmassa on myös kaksi harjoitusottelua. Perjantaina 22.3. pikkuhuuhkajat kohtaa Norjan ja maanantaina 25.3 Bulgarian. Molemmat ottelut pelataan Marbellassa.

Harjoitusotteluiden tarkoitus on valmistaa Suomen U21-joukkuetta syksyllä alkaviin EM-karsintoihin. Mukana on erittäin mielenkiintoisia nimiä, kuten Leedsin Aapo Halme, AIK:ta edustava Saku Ylätupa, joka oli ehdolla A-maajoukkueeseenkin sekä Zulte Waregemia Belgian pääsarjassa edustava Mikael Soisalo.

– Sain leirille mukaan melkein kaikki ketkä toivoinkin, Kaan Kairinen ja Timo Stavitski jäivät sivuun loukkaantumisten vuoksi. Lassi Lappalainen taas on nostettu Huuhkajiin ja sehän on meidän tavoite, että pelaajat nousevat A-maajoukkueeseen, totesi päävalmentaja Juha Malinen.

Malinen oli myös tyytyväinen maaotteluvastustajiin.

– Norja ja Bulgaria ovat meille hyvät ja erilaiset vastustajat. Norja saattaa pelata kolmen topparin systeemillä, prässäävät ylhäältä ja ovat varsinkin vastahyökkäyksissä erittäin nopeita ja tehokkaita. Bulgaria on myös aktiivinen prässissä, mutta heidän pelin hallintavaihe on hidas verrattuna Norjaan.

- Mainos -

Malaga CF Fan Club järjestää otteluihin kuljetuksen. Pikkuhuuhkajien päävalmentaja Juha Malinen on luvannut myös antaa ennen otteluita pienen briiffin kyseiseen matsiin matkaaville suomalaisille. Matkoille voi ilmoittautua Reflan toimistossa tai sähköpostitse: malagacffanclubfinland@gmail.com

Pikkuhuuhkajien ottelut Marbellassa:

  • 22.3. klo 19 Suomi-Norja, Stadium Marbella
  • 25.3. klo 14 Suomi-Bulgaria, Stadium Marbella

Lähde: palloliitto.fi

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...