Lukuaika: Pelastajat epäilevät: näin Välimerelle kadonneille nuorille sup-lautailijoille on käynyt

Pelastajat epäilevät: näin Välimerelle kadonneille nuorille sup-lautailijoille on käynyt

Málagan edustalla kolme viikkoa sitten kadonneiden argentiinalaisnuorukaisten vanhemmat saivat surullisia uutisia.

Emmanuel Soria, 24, ja Maxi Ludvik, 29, lähtivät elokuun 27. päivänä aamuna sup-lautailemaan Málagan edustalla Espanjan Aurinkorannikolla.

Argentiinasta kotoisin olevat ystävykset halusivat nauttia sunnuntaiaamun kauniista auringonnoususta. Ohikulkija tallensi nuorukaisten suppailun videolle, mutta sen koommin heitä ei ole nähty.

Voit katsoa videon tästä Fuengirola.fi:n artikkelista:

Lue myös: Toivo hiipuu: Välimerelle kadonneiden nuorten sup-lautailijoiden etsinnät lopetettiin – katso video

- Mainos -

Emmanuelin ja Maxin etsinnät käynnistyivät heti samana päivänä.

Espanjan Salvamento Marítimo -meripelastuspalvelu ja Guardia Civil löysivät seuraavana päivänä nuorukaisten sup-laudan ajelehtimasta tyhjänä merellä, noin 15 merimailin päästä rannikolta.

Laajoista etsinnöistä huolimatta Emmanuelista ja Maxista ei ole löytynyt muuta jälkeä, ja viranomaiset päättivät lopettaa aktiivisen etsinnän.

Tämä kadonneiden nuorukaisten sup-lauta ajelehti seuraavana päivänä tyhjänä merellä. Kuva: Facebook.

”Aika käy meitä vastaan”

Kadonneiden nuorten miesten vanhemmat ovat jaksaneet uskoa ihmeisiin ja pitäneet uskoa yllä, vaikka toivo on hiipunut yhdessä ajankulun kanssa.

Maanantaina (18.9.) Salvamento Marítimo -meripelastuspalvelun edustajat tapasivat nuorukaisten vanhemmat Málagassa. Asiasta kertoo SUR-lehti.

Viranomaisilla oli omaisille surullisia uutisia. Etsinnät on lopetettu eikä Emmanuelin ja Maxin henkiinjääminen enää ole todennäköistä.

– Tässä operaatiossa etsintä on mennyt paljon pidemmälle kuin voisi kohtuullisesti odottaa heidän löytyvän elossa, meripelastuspalvelun edustaja totesi suorasanaisesti.

– Kun lauta löytyy ilman poikia… aika käy meitä vastaan ja todennäköisyys, joka on aluperinkin hyvin alhainen, laskee. Jokainen minuutti vedessä on elintärkeä väsymyksen ja kylmyyden vuoksi.

- Mainos -

Nuoret yrittivät uida rantaan

Espanjalaiset viranomaiset uskovat nyt, että kova tuuli puhalsi nuorukaiset sup-laudallaan kauas rannasta. Katoamispäivänä tuuli sangen voimakkaasti mantereen suunnasta.

– Tällöin he todennäköisesti yrittivät uida mantereelle, meripelastajat epäilevät ja antavat ymmärtää, että uiminen päättyi surullisesti.

– Suosittelemme aina, että olisi parempi pysyä esineellä tai laudalla, jolloin todennäköisyys pelastua on paljon suurempi.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...