Paul Oxley pesisviikonlopussa

Paul Oxley´s Acoustic Circus on kasvanut nelihenkiseksi ryhmäksi.

Kuluneen talven aikana Aurinkorannikolle on syntynyt jopa ilmiöksi kutsuttava Paul Oxley -kuume. 80-supertähti on tehnyt alueella paljon keikkoja ja lähes aina salit ovat olleet loppuunmyytyjä. Tunnelma on ollut hieno.

Viimeisimmillä keikoillaan Oxleyn oli laajentanut ryhmänsä jo kvartetiksi. Ensimmäiset keikat tehtiin duona pianisti Rob Dominisin kanssa, nyt mukana ovat espanjalaiset veljekset Jésus ja Maestro Gomez.

Kitara ja percussiot tuovat sointiin lisää syvyyttä ja hyvin yhteen soittava taidokas ryhmä yltää upeisiin suorituksiin.

Ohjelmistossa on Paul Oxleyn vanhoja hittejä kuten Spanish Bars, Terry´s inside ja Living in the western world. Myös uutta tuotantoa kuullaan ja omien kappaleiden lisäksi valittuja paloja Beatlesilta ja David Bowielta.

Paul Oxley´s Acoustic Circus esiintyy pesisviikonloppuna kahdesti Fuengirolassa. Ensin pe. 20.4. klo 19 Kukossa ja toisen kerran pesisbileiden jatkoilla Koppasissa su. 22.4. klo 23. Liput kannattaa hankkia ennakkoon, illoista tulee suosittuja. Molempiin saa lippuja Centro Finlandian Infosta.

Paul Oxleyn keikoilla kuullaan vanhat klassikot ja uudet tulokkaat.

 

Mitä mieltä olit kirjoituksesta?
  • Erinomainen (2)
  • Hyödyllinen (2)
  • Mielenkiintoinen (1)
  • Tylsä (0)
  • Vanha uutinen (0)