Uutiset

Ilman paitaa liikkumisesta 750 euron sakko?

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Espanjan Zaragozassa järjestettiin vuonna 2009 alaston pyöräilytapahtuma. Se ei taida onnistua ensi kesänä Marbellassa. (Kuva: Wikimedia)

Marbellan kaupunki ryhtyi toimiin käyttäytymisnormeista piittaamattomia kohtaan.

Marbellan kaupunki ryhtyi toimiin käyttäytymisnormeista piittaamattomia kohtaan.

Marbellan kaupunki reagoi kaupunkilaisten tekemiin valituksiin ilman paitaa ja uimapuvuissa julkisella paikalla käyskentelevistä, lähinnä turisteista.

Uuden lakiehdotuksen mukaan puolialastomana kulkeminen tai maleksiminen olisi kielletty kaikkialla muualla paitsi uima-altaalla, rannalla ja Paseo Maritimolla.

Sen lisäksi kaupunki kieltää kuljettamasta mukanaan polttariporukoiden suosimia pumpattavia nukkeja, dildoja tai muita seksivälineitä.

Kaupunki suosittelee, että poliisi antaa ihmisille mahdollisuuden pukeutua tai laittaa loukkaava esine piiloon. Jos varoitus ei toimi, niin seurauksena olisi 750 euron sakko.

Julkisista teistä vastaavan José Eduardo Díazin mukaan laki ei ole uusi, mutta se on ollut kirjattuna hieman eri tavalla. Nyt sitä on parannettu.

Kiusaaminen kuriin

Samalla kaupunki aikoo rajoittaa kaduille pystytettävien kylttien sekä julisteiden kiinnittämistä ja alkoholin nauttimista julkisella paikalla.

Myös yleisellä paikalla lasten kesken tapahtuvasta kiusaamisesta voisi sakottaa kiusaajan vanhempia 3.000 eurolla. Rasistisesta, seksistisestä tai homofobisesta käytöksestä sakko olisi 1.500 euroa.

Lakimuutokset ovat parhaillaan käsittelykierroksella. Díaz odottaa puhtaanapitolaitoksen, poliisin, palokunnan, asukkaiden ja paikallisten yrittäjien mielipidettä ennen niiden lopullista hyväksymistä. Hän kuitenkin uskoo lakien tulevan voimaan ennen kesäkuun loppua.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa