Yritysuutiset

Golfpalveluyritys PAR1 muuttaa Centro Finlandiaan

Seppo Lukkari kiinnitti keskiviikkona PAR1 nostalgisen kyltin Centro Finlandian seinään. PAR1 on toiminut Aurinkorannikolla 25 vuotta.

Aurinkorannikon ainoa suomalainen golfpalveluyritys PAR1 siirtyy lokakuussa Centro Finlandiaan. Muuton pontimena ovat synergia Matkatoimisto Meriatur.com:n kanssa ja mahdollisuus tavoittaa uutta asiakaskuntaa.

 

-Yhteistyön syventämisestä on käyty keskusteluja jo pitkään. Korona oikeastaan vauhditti ratkaisua, vanhojen tilojen ylläpito muuttui mahdottomaksi, kun samassa kiinteistössä toimineet SanDeli ja Suvilla lopettivat tai siirtyivät toisaalle. Nyt on hyvä sauma siirtyä Centroon ja minulle tehtiin tilojen ja ehtojen suhteen niin houkutteleva tarjous, että päätös oli helppo tehdä, kertoo PAR1 yrittäjä Seppo Lukkari.

PAR1 tulee toimimaan fyysisestikin kiinteässä yhteydessä matkatoimisto Meriatur.com:n kanssa. Näiden kahden toimijan yhdistelmä avaa aivan uusia mahdollisuuksia golfmatkailulle.

-Me emme ole voineet myydä kokonaisia pakettimatkoja lentoineen. Meriaturilla on täydet matkatoimisto-oikeudet, joten nyt voimme yhdessä paketoida golfturisteille lennot, kuljetukset, majoituksen ja golfpalvelut. Se on merkittävä parannus palvelukonseptissamme, Lukkari hehkuttaa.

Koronasta huolimatta Seppo Lukkari uskoo tulevaisuuteen. ”Aurinkorannikolla on Euroopan paras ilmasto ja parhaat golfkentät. Kyllä tänne jatkossa pelaajia tulee vieläpä enenevässä määrin.”

Kaikki PAR1:n palvelut ja tuotteet ovat saatavilla Centro Finlandiassa kuten ennenkin. Mailavuokraus, kenttäkuljetukset, greenfeet, pallot, hanskat ja muut golfvälineet löytyvät uusistakin tiloista. Samoin loma- ja huoneistovuokrauspalvelut.

Centro Finlandiassa tehdään marraskuun aikana remonttia. Se vaikuttaa oleellisesti Meriaturin, Centron Infon ja PAR1:n tilaratkaisuihin. PAR1 aloittaa toimintansa jo nykyisissä tiloissa Meriaturin yhteydessä. Ensi viikosta alkaen Seppo Lukkari on tavattavissa Centro Finlandiassa tiistaisin ja torstaisin klo 10-14. Muuten palvelut toimivat kuten ennenkin sähköpostin, nettisivun ja puhelimen välityksellä.

-Aloitamme ensi viikolla keskiviikkokisat. Se on perinteinen golfkauden avaus Aurinkorannikolla. Pelaamme Mijas Golfin Los Lagos kenttää. Kisahinta on 75€ ja se sisältää pelin lisäksi hyvän lounaan. Myöhemmin syksyllä pelaamme myös Santanassa. Kannattaa ilmoittautua ajoissa, Lukkari muistuttaa.

Lisää palveluita Centroon

Tämän syksyn aikana julkistetaan lukuisia uusia palveluita, joita operoidaan Centro Finlandian Infosta käsin. Meriatur ja Info yhdistävät voimansa ja sitä kautta resursseja palveluiden hoitamiseen löytyy lisää.

Kuljetuspalvelu Rokkikoneen palvelut saa jatkossakin Centro Finlandiasta. Matkalaukut, golfbägit ja muut tavarat liikkuvat kätevästi Espanjan ja Suomen välillä. Tavarat voi tuoda ja noutaa Centrosta tai pientä lisämaksua vastaan ne noudetaan ja toimitetaan kotiovelle Fuengirolassa ja lähikunnissa.

Mimobile, Centron puoti ja Tuiskula toimivat aktiivisesti Centro Finlandiassa. Niiden uusista palveluista kerromme lisää ensi viikolla.

Centro Finlandia on Fuengirolan Los Bolichesissa sijaitseva ostos- ja palvelukeskus.

Antti Pekkarinen

 

Mitä pidit jutusta?
+1
57
+1
4
+1
4
+1
3
+1
1
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa