Lukuaika: Pappi pidätetty Vélez-Málagassa epäiltynä useista raiskauksista

Pappi pidätetty Vélez-Málagassa epäiltynä useista raiskauksista

Poliisi pidätti Málagan provinssissa, Vélez-Málagassa papin epäiltynä useista raiskauksista. Tutkinta käynnistyi miehen tietokoneelta löydetyn kuvamateriaalin ansiosta.

34-vuotias epäilty toimi aikaisemmin seurakuntapappina Melillassa. Hänet siirrettiin Málagaan vuoden alussa. Miehelle ei osoitettu seurakuntaa, mutta hän toimi pappina El Burgon ja Yunqerasin kylissä, joiden asukkaat ovat järkyttyneitä uutisen tultua julkisuuteen.

Epäillyn naisystävä löysi miehen tietokoneelta valokuvia ja videoita huumatuista naisista, joille tehtiin seksuaalista väkivaltaa.

Poliisin tietojen mukaan nainen tiedotti asiasta miehen esimiehille Melillassa. Vähän sen jälkeen mies siirrettiin pois tehtävistään. Joidenkin tiedotusvälineiden mukaan siksi, että selibaattilupauksen tehneellä miehellä oli naisystävä.

- Mainos -

Málagan hiippakunnan edustajat kieltävät tienneensä kuvista ja sanovat, että mies siirrettiin Melillasta terveydellisistä syistä. Hiippakunta on julkistanut virallisen tiedotteen, jossa tuomitaan papin teot.

 

Lähteet: La Opinión de Málaga/La Sexta

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...