Uutiset Viihde

Pablo Alborán tähdittää La Voz -kilpailun valmentajakaartia

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Malagalaistähti Pablo Alborán (oik.) on mukana La Voz -ohjelman valmentajistossa. Muut tuomarit ovat Luis Fonsi (vas.), Alejandro Sanz ja Malú.

Suomessa The Voice of Finlandina tunnettu TV-formaatti, Espanjassa La Voz, starttasi kahdeksanteen kauteensa viime perjantaina.

 

Espanjan kahdeksas La Voz -kausi alkoi perjantaina 17.9. formaatille tuttuun tapaan ns. ääni ratkaisee -kierrosten parissa. Uutena kasvona valmentajien kääntyviä tuoleja kuluttaa malagalainen laulajatähti Pablo Alborán.

Alborán on reilun kymmenen vuoden mittaisen levytysuransa aikana julkaissut viisi studioalbumia, jotka kaikki ovat nousseet vuorollaan Espanjan listaykkösiksi. Alborán on ollut ehdolla mm. kahteen Grammy-palkintoon ja peräti 19 Latin Grammy-palkintoon.

Kahdeksannen kauden valmentajista Pablo Alborán on ainoa ensikertalainen. Valmentajanelikon kokenein on Malú, joka palaa punaiselle nojatuolille kahden välikauden jälkeen. Malúlla alkoi nyt siis kaikkiaan kuudes kausi La Voz -valmentajana.

Toinen valmentajien konkari on Alejandro Sanz, jolla alkoi neljäs kausi ohjelmassa. Luis Fonsille valmentajan pesti on toinen.

Espanjan ensimmäinen La Voz -kausi nähtiin vuonna 2012. Viisi ensimmäistä tuotantokautta tulivat Telecinco -kanavalta, kuudennesta kaudesta eteenpäin ohjelmaa on tuottanut Antena 3.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa