Pablo Alborán tähdittää La Voz -kilpailun valmentajakaartia

 

Espanjan kahdeksas La Voz -kausi alkoi perjantaina 17.9. formaatille tuttuun tapaan ns. ääni ratkaisee -kierrosten parissa. Uutena kasvona valmentajien kääntyviä tuoleja kuluttaa malagalainen laulajatähti Pablo Alborán.

Alborán on reilun kymmenen vuoden mittaisen levytysuransa aikana julkaissut viisi studioalbumia, jotka kaikki ovat nousseet vuorollaan Espanjan listaykkösiksi. Alborán on ollut ehdolla mm. kahteen Grammy-palkintoon ja peräti 19 Latin Grammy-palkintoon.

Kahdeksannen kauden valmentajista Pablo Alborán on ainoa ensikertalainen. Valmentajanelikon kokenein on Malú, joka palaa punaiselle nojatuolille kahden välikauden jälkeen. Malúlla alkoi nyt siis kaikkiaan kuudes kausi La Voz -valmentajana.

- Mainos -

Toinen valmentajien konkari on Alejandro Sanz, jolla alkoi neljäs kausi ohjelmassa. Luis Fonsille valmentajan pesti on toinen.

Espanjan ensimmäinen La Voz -kausi nähtiin vuonna 2012. Viisi ensimmäistä tuotantokautta tulivat Telecinco -kanavalta, kuudennesta kaudesta eteenpäin ohjelmaa on tuottanut Antena 3.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...