Lukuaika: Örisevien joululaulut sytyttivät Benalmádenassa – vielä yksi joulukonsertti jäljellä

Örisevien joululaulut sytyttivät Benalmádenassa – vielä yksi joulukonsertti jäljellä

Mieskuoro Örisevien ensimmäinen joulukonsertti Arroyo de la Mielin kirkossa keräsi aiempaa runsaamman joukon kuulijoita.

Benalmadenan kirkko täyttyi lähes äärimmilleen Aurinkorannikon väkeä hakemaan joulun tunnelmaa.

Suurin osa joululauluista oli tuttuja. Muutamia helminä voisi mainita Kassu Halosen hieno Sydämeeni joulun teen ja kuoronjohtaja Kari Alajuuman säveltämä Metsän joulusävel. Edesmenneen Katariina Salmenkorvan sanoittama kaunis laulu oli suurelle yleisölle tuntematon, mutta silminnähden se otettiin vastaan ihastuneesti.

Aurinkorannikolla on ollut marraskuussa harvinainen konserttien- ja laulunäytelmien suma. Osaltaan se johtuu siitä, että kaikki ryhmät ovat saaneet suunnilleen samoihin aikoihin hiottua ohjelmansa esityskuntoon.

- Mainos -

Lue myös: Örisevät ja Sirisevät yhtyivät komeasti 

Jatkossa pientä aikatauluttamista kannattaisi ryhmien kesken neuvotella. Sillä vältytään puuduttamasta maksava yleisö kerralla rykäistävällä kattauksella.

Mieskuoro Örisevien arveltiin kärsivän Las Palmerasin syyskonsertissa jo yleisöpulasta ylisuuren tarjonnan vuoksi. Kuorolla näyttää kuitenkin olevan vankka fanijoukko Aurinkorannikolla talvehtivien suomalaisten ja lyhyemmällä lomalle piipahtavien joukossa. Syyskonsertin keräämä yleisömäärä ohjelmapaljouden keskellä löi järjestäjätkin ällikällä.

Mieskuoro Örisevien tulkitsemista joululauluista voi vielä nauttia Ravintola Kukossa torstaina 14.12. kello 19:00. Lippuja tuohon konserttiin voi varata osoitteesta kukko.events@gmail.com . Liput 10€

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Aimo Kajava, Kuva: Marja Kajava
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...