Lukuaika: Olen suomalainen -elokuva ja konsertti-illat Fuengirolaan

Olen suomalainen -elokuva ja konsertti-illat Fuengirolaan

 

Reilussa kahdessa viikossa Suomessa yli 120.000 katsojaa saavuttanut Olen suomalainen on koskettava kuvaus Kari Tapion urasta ylä- ja alamäkineen, mutta ennen kaikkea se on kertomus elämänmittaisesta rakkaudesta. Aleksi Mäkelän ohjaaman ja Solar Filmsin tuottaman elokuvan päärooleissa ovat Matti Ristinen ja Tiina Lymi.

Kari Tapiota näyttelevä Matti Ristinen on kertonut, että hän valmistautui rooliin vuosia. Ristinen, joka toivoo elokuvan löytävän yleisönsä myös Espanjassa, kuvailee syntyprosessia Fuengirola.fi -lehdelle seuraavasti:

– Mun on sanottava, että lähtiessäni tähän elokuvaan en tiennyt mihin lupauduin. Aihe osoittautui suuremmaksi ja myös vaikeammaksi kuin osasin kuvitella. Elokuvan taustatyötä ja pohjustusta leimasi rehellisyys. Kohtaamani ihmiset halusivat rehellisesti ja avoimin sydämin avata Kari Jalkasen tarinaa ja elämää.

- Mainos -

Elokuvan myötä myös Kari Tapion poikien Jani ja Joona Jalkasen johtama Olen suomalainen –tribuuttikonsertti saavuttaa Aurinkorannikon. Kukossa järjestettävissä Kari Tapio -illoissa kuullaan laulajalegendan musiikkia uran alkuajoista 2000-luvulle saakka. Ensiesityksensä saavat myös kaksi ennen julkaisematonta kappaletta Jani Jalkasen tulkitsemina.

Mainittakoon, että isänsä pitkäaikaisena managerina työskennellyt Joona Jalkanen on tervehtimässä elokuvayleisöä ennen jokaisen näytöksen alkua. Elokuvan executive-tuottajana toimivaa Joonaa pääsee myös tapaamaan henkilökohtaisesti näytösten jälkeen. Samalla on mahdollisuus ostaa uunituore Olen suomalainen -soundtrack-levy.

Liput elokuviin ja konsertteihin voi noutaa ennakkoon Centro Finlandian Infosta.

Elokuvanäytökset:

To. 10.10. klo 17 & 19.30

Su. 13.10. klo 12

Ti. 15.10. klo 17 & 19.30

Konsertit:

- Mainos -

Pe. 11.10. klo 19

La. 12.10. klo 19

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...