Uutiset Viihde

Noora Karman Talent School Fuengirolaan

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Noora Karma valitsi Fuengirolan, koska täältä löytyy hänen kohderyhmänsä.

Mentalisti Noora Karma muuttaa vuodenvaihteessa Aurinkorannikolle Fuengirolaan. Hänen tulonsa tuo varmasti uutta jännittävää säpinää alueen kulttuurielämään. Karman suunnitelmissa on perustaa lähinnä lapsille ja nuorille suunnattu taidekoulu Fuengirolaan.

-Ajatuksenani on monistaa Suomessa toimiva Talent School Aurinkorannikolle. Se on monimuotoinen kulttuurikoulu, opetamme tanssia, laulua, teatteria, soittoa, sirkusta ja taikuutta. Koska kyse on esiintyvästä taiteesta, kaikkeen kuuluu myös esiintymiskoulutusta ja sitä myötä tietysti oppilaiden näytöskeikkoja, Karma kertoo.

Koulu tarvitsee myös opettajia. Karma ryhtyy viimeistään syksyllä rekrytoimaan esittävien taiteiden osaajia opettajiksi kouluunsa.

Noora Karman omat esiintymiset ovat olleet suosittuja ja huomiota herättäviä. Hän aikoo jatkaa keikkailua myös Aurinkorannikolla.

-Mentalisti- ja taikashow’t ovat suosittuja kaikkialla maailmassa. Niitä varmasti teen myös Aurinkorannikolla, enkä pelkästään suomeksi. Yleisöä löytyy varmasti myös espanjalaisista ja briteistä.

Aurinkorannikko on Karmalle jossain määrin tuttu alue, hän on viettänyt enemmän aikaa Costa Blancan suunnalla.

-Vanhemmillani on jo pitkään ollut asunto Torreviejassa. Siellä on tullut lomailtua paljon. Varmasti viihdyn yhtä hyvin Aurinkorannikolla, valitsin asemapaikaksi Fuengirolan, koska sieltä löytyy suurin osa kohderyhmästäni, eli suomalaiset perheet.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Taikaa ja kulttuuria aimo annos lisää Aurinkorannikolle.

 

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Normaalia kohti

Lähes nollasta lähdettiin. Nyt ollaan jo samalla pelikentällä normaalivuosien kanssa. Pientä...

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet koronapassista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa