Lukuaika: Noora Karman Talent School aukeaa

Noora Karman Talent School aukeaa

Pitkään odotettu mentalisti Noora Karman ylläpitämän Talent Schoolin ennakkovalmistelut alkavat olla loppusuoralla. Koulun tiloja viimeistellään, jäljellä on vielä lattian pinnoitus ja dekoreeraaminen. Sen jälkeen Centro Finlandiassa entisen Rooster´s sport barin tiloissa alkavat tositoimet.

-Pidämme lauantaina 26.2. avajaiset. Tuolloin voi tulla tutustumaan kaikkiin koulun opettajiin ja tarjolla on ilmaisia näytetunteja kursseistamme. Tanssia, sirkusta, taikuutta ja jumppaa, kaikkia näitä pääsee tuolloin kokeilemaan, Karma kertoo.

Avajaisten ohjelma alkaa klo 11. Tarkemman ohjelman päivän kulusta löydät Talent Schoolin ilmoituksesta toisaalla tässä lehdessä.

- Mainos -

-Ilmoittautumisia on tullut ihan kivasti, mutta vielä mahtuu mukaan kaikille kursseille. Ilmoittautukaa rohkeasti mukaan, maksuasiat katsellaan sitten myöhemmin, ilmoittautuminen ei vielä sido mihinkään maksuun.

Talent School on solminut monia yhteistyösopimuksia. Yksi mielenkiintoinen sopimus on tehty Fuengirola Lions rullalätkäjoukkueen kanssa.

-Meillä on cheerleading -ryhmä ja he pääsevät esiintymään ihan oikeisiin tilanteisiin Lions-matseissa.

Talent School tarjoaa kursseja ja toimintaa kaikenikäisille.

-Meillä on aikuisille esimerkiksi paritanssin opetusta. Niille kursseille voi tulla ihan yksinkin, kyllä me tanssipartnerin löydämme. Kaikkein pienimpien kursseilla on vielä hyvin tilaa, tuokaa ihmeessä lapsenne avoimien ovien päivänä kokeilemaan iloista tanssia.

Noora Karma jatkaa myös keikkailua Aurinkorannikolla. Hänen seuraava esiintymisensä Kukossa on perjantaina 25.2.

-Tällä kertaa kaiken muun taikuuden ja mentalismin lisäksi otetaan mukaan hypnoosia, Karma lupaa.

Lippuja Karman perjantain Magiikkaa ja Mentalisimia iltaan voit varata osoitteesta varaukset.kukko@gmail.com . Liput ennakkoon maksavat 15€, ovelta 18€.

Perjantain keikalla on luvassa myös hypnoosia.

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Fuengirola.fi citymedian päätoimittaja
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...