Nelostien varrella

Kevättalvi lusittu Suomessa. Linnut laulaa yötä päivää ja villakoira on muuttunut punkkihattaraksi. Muutan kesäksi maalle Keski-Suomeen. Sieltä pääsee oikein hyvin harjoituksiin ja keikoille joka paikkaan nelostietä pitkin tai Suomea poikittain Korpilahden kautta Leivonmäeltä. Olen taas virittänyt ihmis- ja eläinkokeen yhteistyössä Radio Finlandian kanssa. Haastamme kuulijoita toteuttamaan haaveensa muuttaa Aurinkorannikolle ja lopettaa ikuinen selityksien tulva; ”…kyllä niin tekis mieli olla täällä Costalla enemmän, mutta…”

Moni yrittää elää uutta elämää vanhoilla asetuksilla. Mikä estää laittamasta isoa perheasuntoa myyntiin, muuttaa jonnekin hurmaavaan kylään kesäksi kun perhekin on jo kasvanut aikuiseksi. Mitäs jos vähän katselis avarammin asioita, vaihtais lähikaupan toiseen ja tarttuis unelmiinsa,varsinkin jos sais lisää rahaa asunnostaan elämistä varten. Näin tein.

Ostin rivitalokaksion just sieltä Leivonmäeltä. Päätyasunto, autokatos, piha, sauna ja kilometri nelostielle. Rakennettu vuonna 1989, kilometrejä Jyväskylään 50, lähitaajamaan Joutsaan 20. Nätti 52m2 kaksio, hinta 5000,-. Kuka tahansa siis pystyy muuttamaan elämänsä ja toteuttamaan haaveensa asua Aurinkorannikolla talvet ja Suomessa kesät sen sijaan, että jumittuu maksamaan perheasuntojen kammottavia rahoitus- ja hoitovastikkeita kaupunkien lähiöissä jne.

Tulkaa morjestamaan Karoliinan kahvimyllyyn. Haluamme tavata Costan muuttolintuja ”Nelostien varrella” ohjelmaamme Raija Kurkolan kanssa maanantaisin Radio Finlandiassa. Puhutaan unelmista, lähetellään lajitovereille terveisiä ja jutellaan mukavia.

- Mainos -

Nähdään ja kuullaan, Ystävät!

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Päivi Mäkinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...