Viihde

Mr. Rautaneito tarinoi

Bruce Dickinsonin tarinoita pääsee kuuntelemaan mm. Sevillassa.

Legendaarisen Iron Maiden yhtyeen laulaja Bruce Dickinson saapuu syystalvella Espanjaan, tällä kertaa ilman yhtyettään.

Lukuisia heviklassikoita jo vuosikymmenten ajan ilmoille huutanut Bruce Dickinson julkaisi omaelämäkertansa What Does This Button Do? syksyllä 2017. Kirja on käynyt kaupaksi ympäri maailmaa siinä määrin, että Dickinsonin tarinoille tuntuu olevan kysyntää.

Nyt Bruce Dickinson lähtee kiertämään Eurooppaa otsikolla What Does This Button Do? An Evening With Bruce Dickinson. Illan ohjelma koostuu Bruce Dickinsonista lavalla. Mies kertoo tarinoita elämästään, urastaan, jne.

Jos joku ei vielä tiennyt, niin Dickinsonin elämässä on sattunut ja tapahtunut hieman enemmän kuin ihan perus-Brucen vastaavassa. Menestyksekkään muusikonuransa ohella hän on harrastanut miekkailua, ollen parhaimmillaan Ison-Britannian rankinglistalla seitsemäs, kouluttautunut ja työskennellyt lentokapteenina, isännöinyt radio-ohjelmaa, jne.

Mainittu tarinakiertue saapuu Espanjaan marras-joulukuun vaihteessa. Aurinkorannikon kansalle lähin esitys löytyy Sevillasta 29.11. Lisäksi Dickinson nousee estradille 1.12. Madridissa ja 7.12. Alicantessa. Lippuja kannattaa naarata hyvissä ajoin netistä.

Kolumnit

Pääkirjoitus

Suojatie

Pikkuhiljaa pienet koululaiset ovat Espanjassakin palanneet koulun penkille. Ensi viikolla alkavat...

Viikon kysymys

Selviytyykö Suomi jalkapallon EM-lopputurnaukseen 2020?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!