Viihde

Mr. Rautaneito tarinoi

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Bruce Dickinsonin tarinoita pääsee kuuntelemaan mm. Sevillassa.

Legendaarisen Iron Maiden yhtyeen laulaja Bruce Dickinson saapuu syystalvella Espanjaan, tällä kertaa ilman yhtyettään.

Lukuisia heviklassikoita jo vuosikymmenten ajan ilmoille huutanut Bruce Dickinson julkaisi omaelämäkertansa What Does This Button Do? syksyllä 2017. Kirja on käynyt kaupaksi ympäri maailmaa siinä määrin, että Dickinsonin tarinoille tuntuu olevan kysyntää.

Nyt Bruce Dickinson lähtee kiertämään Eurooppaa otsikolla What Does This Button Do? An Evening With Bruce Dickinson. Illan ohjelma koostuu Bruce Dickinsonista lavalla. Mies kertoo tarinoita elämästään, urastaan, jne.

Jos joku ei vielä tiennyt, niin Dickinsonin elämässä on sattunut ja tapahtunut hieman enemmän kuin ihan perus-Brucen vastaavassa. Menestyksekkään muusikonuransa ohella hän on harrastanut miekkailua, ollen parhaimmillaan Ison-Britannian rankinglistalla seitsemäs, kouluttautunut ja työskennellyt lentokapteenina, isännöinyt radio-ohjelmaa, jne.

Mainittu tarinakiertue saapuu Espanjaan marras-joulukuun vaihteessa. Aurinkorannikon kansalle lähin esitys löytyy Sevillasta 29.11. Lisäksi Dickinson nousee estradille 1.12. Madridissa ja 7.12. Alicantessa. Lippuja kannattaa naarata hyvissä ajoin netistä.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa