Mitä? Suomi meni jatkoon – jalkapallon live-vedonlyönti

 

Jalkapallon Euroopan mestaruuskisat pelataan 11.6.-1.7. välisenä aikana ympäri Eurooppaa erilaisissa kohteissa. Näitä pelejä ollaankin seurattu jo vuodesta 1960 lähtien, joten jo muutama sukupolvi on saanut nauttia joka neljännesvuosi niiden luomasta pelihuumasta. 

 Tiesitkö, että Saksa on mitalitaulukossa ensimmäisellä sijalla, mitä tulee jalkapallon Euroopan mestaruuskisoissa voitettuihin peleihin? Espanja tulee hyvänä kakkosena, joten ei hätää Espanja-fanit! Fuengirolasta kajahtaa, kun Espanja laittaa ensimmäisen pallonsa maaliin.

 Lohkovaiheen ensimmäisestä päivästä on jo siirrytty hyvää vauhtia eteenpäin ja seuraavaksi Suomi kohtaa Venäjän. Kertoimet tälle pelille onkin jo huipussaan, näin kertoo jalkapallo live-vedonlyönti.

- Mainos -

 Mikä ihmeen jalkapallo live-vedonlyönti?

 Vedonlyöntiä on tehty kautta aikojen. Vanhimmat meistä muistavat sen varmastikin pitkävetona tai vakioveikkauksena, joita sai joka lauantai kiikutella lähimmälle ärrälle.

 Nyt ollaankin jo kuljettu hyvää matkaa eteenpäin kehityksessä, ja vedot voidaan laittaa tulemaan netin ihmeellisessä maailmassa. Ja vieläpä livenä eli reaaliajassa – eli vielä kerran rautalangasta vääntäen, juuri siinä ajassa missä eletään. Muutaman klikkauksen avulla.

 Tämä kohtuullisen uusi ilmestys on todellakin kätevä apuri silloin, kun vedonlyöntiä varten lippu lappusten täyttäminen ei kiinnosta ja haluat kuitenkin olla mukana kisahuumassa. Tätä ei tarvitse pitkällä tähtäimellä suunnitella ja pähkäillä, sillä live-vetoja voit laittaa menemään pelin käynnissä ollessa.

 Miten live-vedonlyönti käytännössä toimii?

 Eikä lähellä tarvitse edes välttämättä olla tietokonetta.

 Sillä jalkapallo live-vedonlyöntiä voi tehdä myös omalta mobiililaitteelta, suoraan oman sohvan pehmeydestä – tai Fuengirolan useista eri menopaikoista. Joten, jos aamupäivällä vedonlyönti ei kiinnostanut pätkääkään, mutta jo illalla pelin ollessa käynnissä, alkaakin veto kutkuttamaan, se onnistuu.

 Useat ottelut ovat myös seurattavissa suorana eri peliyhtiöiden liveseurannasta. Yhtenä hyvänä esimerkkinä on Unibet, joilla on usein hyvät kertoimet, paljon pelattavaa ja kattavat tilastot jokaisesta live-ottelusta.

- Mainos -

 Entäs ne live-vedonlyönti kertoimet?

 Jalkapallo Euroopan mestaruuskisojen live-vedonlyönti kertoimet muuttuvat pelitilanteiden ja kuluneen ajan myötä. 

 Koska vedonlyöntiä tehdään reaaliajassa, ja kun kerran olet laittanut vetosi sisään, ei kerroin enää muutu. Siksi live-vedonlyönti onkin niin kätevä live-veikkaajan kannalta. Kun ennen lippulappuset tulivat olla ärrällä varmasti ennen pelin alkua, nyt pelin aikana voit tehdä niin paljon vetoja kuin sielu sietää, muuttuvien tilanteiden ja jopa tapahtumien mukaan.

 Kun ottelun alussa kertoimet voivat olla ennakkosuosikin voitolle todella alhaiset, mutta altavastaaja tekeekin yllätyksen ja nostaa asemaansa, niin voi veikkaajille ollakin tiedossa mukavan suuret kertoimet ennakkosuosikille.Palautusprosentit vedoille vaihtelevat yhtiöittäin 90 % jopa 98 % asti, joten vertailla kannattaa. 

 Lisäksi, niin kuin aina muidenkin pelien kanssa, kohtuus kaikessa. Sillä vaikka kyseessä on hyvin nopeatahtinen vedonlyönti ja tilanteet muuttuvat, joskus jopa hyvin ennustettavaan suuntaan, on silti kyseessä uhkapelaaminen.

 Suomi kohti EM-jalkapallokisojen voittoa

 Kyllä. Olitpa sitten missä päin tahansa maailmaa, voit kannattaa Suomen kohti voittoa, vaikka Espanjan auringon alta. Fuengirolassa Suomen kesän vesisateet ovat ainoastaan muistoja vain, mutta kotimaan voitto varmasti tuntuu myös etelässäkin asti. 

 Seurasitpa sitten mestaruuskisoja tai et, liveveto on hauska lisä pelihuumaan muutoin. Live-vedonlyönnissä kannattaa aina tarkkailla tilastoja ja verrata kuinka ne vastaavat otteluun annettuihin kertoimiin. 

- Mainos -

 Erityisesti jalkapallon live-vedonlyönnissä tilanteet muuttuvat tiuhaan tahtiin ja tilastojen lisäksi kannattaa huomioida ottelun peliaika. Kun peliaika vähenee, tietyt tapahtumat tapahtuvat todennäköisesti tai hyvin epätodennäköisesti.

 Siksi Suomen jalkapallo EM-pelit kannattaakin seurata aina livenä ja kannustaa Suomi voittoon!

 

 

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...