Uutiset Viihde

Miss Córdobasta Espanjan kaunein

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Maailmanrauhaa ja myllertäviä tunteita tarjoiltiin tämän vuoden Miss World Spain -finaalissa Melillassa.

Espanjan kaunein neiti-ihminen on jälleen valittu. Afrikan puolella Melillassa järjestetyssä Miss World Spain -finaalissa tavoitelluimman tiaran kutreilleen sai Miss Córdoba, María del Mar Aguilera Zuheros.

Espanjassa maan kauneimman neidon valitseminen on luonnollisesti hieman eri kokoluokan touhua kuin Suomessa. Siinä missä Miss Suomi valitaan 10 finalistin joukosta, oli Espanjan kauneuskuningattaren tittelistä kisaamassa 52 finalistia.

Voittajaksi tuomaristo arvioi lopulta María del Mar Aguilera Zuherosin. Hän on 21-vuotias neito Córdobasta. Ammatiltaan del Mar Aguilera on sekä psykologi että malli.

176-senttinen María del Mar Aguilera kertoo puhuvansa espanjan lisäksi englantia ja harrastavansa ruuanlaittoa, tennistä, laskettelua, piirtämistä, matkustelua sekä perheen ja kavereiden kanssa hengailua.

Matkailua María del Mar Aguilera Zuheros pääsee harrastamaan ainakin joulukuussa, kun hän lähtee edustamaan Espanjaa Lontoossa 14.12. järjestettävään Miss World 2019 finaaliin.

Espanjan kauneimmassa kolmikossa oli voittajan lisäksi saarien edustajia, sillä ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Tania Medina García Las Palmasista ja toiseksi perintöprinsessaksi Marta González Pérez Teneriffalta.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa