Uutiset Viihde

Miss Córdobasta Espanjan kaunein

Maailmanrauhaa ja myllertäviä tunteita tarjoiltiin tämän vuoden Miss World Spain -finaalissa Melillassa.

Espanjan kaunein neiti-ihminen on jälleen valittu. Afrikan puolella Melillassa järjestetyssä Miss World Spain -finaalissa tavoitelluimman tiaran kutreilleen sai Miss Córdoba, María del Mar Aguilera Zuheros.

Espanjassa maan kauneimman neidon valitseminen on luonnollisesti hieman eri kokoluokan touhua kuin Suomessa. Siinä missä Miss Suomi valitaan 10 finalistin joukosta, oli Espanjan kauneuskuningattaren tittelistä kisaamassa 52 finalistia.

Voittajaksi tuomaristo arvioi lopulta María del Mar Aguilera Zuherosin. Hän on 21-vuotias neito Córdobasta. Ammatiltaan del Mar Aguilera on sekä psykologi että malli.

176-senttinen María del Mar Aguilera kertoo puhuvansa espanjan lisäksi englantia ja harrastavansa ruuanlaittoa, tennistä, laskettelua, piirtämistä, matkustelua sekä perheen ja kavereiden kanssa hengailua.

Matkailua María del Mar Aguilera Zuheros pääsee harrastamaan ainakin joulukuussa, kun hän lähtee edustamaan Espanjaa Lontoossa 14.12. järjestettävään Miss World 2019 finaaliin.

Espanjan kauneimmassa kolmikossa oli voittajan lisäksi saarien edustajia, sillä ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Tania Medina García Las Palmasista ja toiseksi perintöprinsessaksi Marta González Pérez Teneriffalta.

Kolumnit

Pääkirjoitus

Suojatie

Pikkuhiljaa pienet koululaiset ovat Espanjassakin palanneet koulun penkille. Ensi viikolla alkavat...

Viikon kysymys

Selviytyykö Suomi jalkapallon EM-lopputurnaukseen 2020?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!