Lukuaika: Millanen julkaisi miehensä rakkaudentunnustuksen

Millanen julkaisi miehensä rakkaudentunnustuksen

 

Uuden kappaleen historia liittyy laulajattaren Espanjan vuosiin. Se paikka -single oli alkujaan rakkaudentunnustus MILLASELLE hänen nykyiseltä avopuolisoltaan ja kitaristiltaan Henri Piirilältä.

-Se paikka -single kertoo ajasta Espanjassa, kun oikeat ihmiset ympärillä loivat ”sen paikan” eli kodin ja saivat aikaan tunteen, että on hyvä olla juuri sellaisena kuin on, Piirilä kertoo.

-Matkustelimme paljon yhdessä ja saimme huomata, että missä tahansa ympärillä olevat ihmiset tekevät kodin, Sen paikan. Sijainnilla ei niinkään ole väliä. Uskon vakaasti, että jokaiselle on olemassa Se paikka jossain, Millanen lisää.

- Mainos -

Millasen musiikissa huokuu ilo ja toivo, vaikka laulujen aiheissa sukelletaankin syviin vesiin.

-Lauluntekijänä haluan luoda kuulijoille toivon tunteen, että kaikki on hyvin. Sitä me tarvitsemme enemmän tähän maailmaan. Haluan myös rohkaista ihmisiä elämään omannäköistä elämää. Olen itse tehnyt yhden elämäni vaikeimmista päätöksistä, kun jätin hyvän parisuhteen ja ihanan ihmisen, koska meillä oli eriävät näkemykset unelmista.

Omannäköinen elämä ja unelmat musiikkiurasta veivät Millasen asumaan ja keikkailemaan Espanjan Aurinkorannikolle. Täällä hän tutustui myös nykyiseen avopuolisoonsa ja muusikkotoveriinsa Henri Piirilään.

-Espanjassa olimme tosi hyviä ystäviä ja jo silloin meillä oli selkeä yhteys keskenämme. Romanttisemmaksi suhde muuttui vasta Suomeen tultuamme, huomasimme sopivamme toisillemme täydellisesti. Samanlaiset unelmat ja päämäärät yhdistävät meitä jatkuvasti.

Ikävä Espanjaan

Espanjassa Millanen asui vuodet 2014-2017. Noista vuosista hänellä on pelkästään hyvää muisteltavaa.

-Ei Aurinkorannikko ole missään tapauksessa kokonaan taakse jäänyttä elämää. Se on toinen kotini ja tulee aina sitä olemaan. Unelmana on, että jossain vaiheessa voisin asua osan vuodesta Espanjassa. Esimerkiksi laulujen kirjoittamiseen Aurinkorannikko on äärimmäisen inspiroiva ympäristö.

Espanjan vuosien jälkeen Millanen lähti Suomeen, musiikkituotantoa ja lauluntekoa opiskelemaan Ikaalisiin.

- Mainos -

-Se oli hieno koulu. Miljoonasateen Heikki Salo oli esimerkiksi yksi opettajistamme laulunteossa. Muitakin kovia ammattilaisia kävi meitä ohjaamassa.

Millasen tulevaisuus liittyy tavalla tai toisella musiikkiin. Kun koronapandemia hellittää, tavoitteena on aloittaa aktiivinen keikkailu ympäri Suomen.

-Vakavissamme olemme puhuneet myös keikkamatkasta Aurinkorannikolle vaikka jo ensi syksynä. Sinne olisi ihana tulla, Millanen hehkuttaa.

Millasen uusi Se Paikka -laulu löytyy kaikista merkittävistä suoratoistopalveluista, esimerkiksi Spotifysta ja YouTubesta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...