Lukuaika: Mijas-Fuengirola leirintäalueesta ensimmäinen luksusluokan leirintäalue Aurinkorannikolle

Mijas-Fuengirola leirintäalueesta ensimmäinen luksusluokan leirintäalue Aurinkorannikolle

Historiallisen Mijas-Fuengirolan leirintäalueen peruskorjaus on jo alkanut vanhan purkutöillä ja pohjatöillä uudelleenrakentamiselle.

Korjaustöiden myötä leirintäalue nousee ns. luksusluokkaan, jolloin siitä tulee ensimmäinen Aurinkorannikolla oleva luksusluokan leirintäalue.

Hanke kattaa 40 000 neliömetrin alueen, joka jakautuu Mijasin ja Fuengirolan alueille.

Töiden yksityinen investointi on 1,1 miljoonaa euroa ja valmistumisaika on 18 kuukautta.

- Mainos -

Leirintäalueelle tulee kolme erilaista majoitusaluetta: Bungalow- majoitusalue, alue ilmaista retkeilyä varten ja oma alueensa matkailuautoille.

Alueet on jaettu yhteensä 195 tonttiin.  Tonteista 105 on varattu matkailuautoja varten.  18 tonttia on suunniteltu bungaloweille ja 72 tonttia ilmaista retkeilyä ja leiriytymistä varten.

Luksusleirintäalueella myös kasvillisuus tulee olemaan keskeisessä roolissa. Kasvillisuutta hyödynnetään ilmaston säätelyyn, visuaalisena ja akustisena suodattimena sekä alkuperäistä maisemaa uudistavana elementtinä.

Mijasin kaupunkisuunnitteluneuvos Andrés Ruiz (Cs) selitti, että alue tulee tarjoamaan runsaasti monipuolisia palveluja mm. täydentäviä vastaanottopalveluita, ravintolan, baarin, sosiaali- ja vapaa-ajan kerhon.

Lisäksi alueelle tulee pelihuoneet, supermarket, puisto ja lastenkerho, monikäyttöiset liikuntatilat (vähintään 3 urheilulajia), ulkourheilurata, aikuisten uima-allas ja yksi lasten uima-allas.

”Rakennushanke ei ainoastaan ​​paranna Málagan rannikon leirintäalueen kokonaisuudistusta ensimmäiseksi rannikon luksusluokan leirintäalueeksi, vaan myös ympäröivää infrastruktuuria parannetaan, mikä hyödyttää suoraan ympäristön asukkaita.

Ruiz huomautti, että tälle leirintäalueelle on pääsy kolmelta tieltä. Alueelle johtavat tiet: Calle Tejón, Camino de la Ponderosa ja Calle Los Chopos.

Leirintäalue on myös matkailun kannalta houkuttelevalla alueella, vain muutaman metrin päässä rannasta.

- Mainos -

Kaupunkien kehittäjät ovat halunneet jatkaa leirintäaluetoimintaa sen sijaan, että olisivat edistäneet hanketta kaupallisesta puistosta, kuten tontille alun perin oli suunniteltu.

”Mielestäni tämä on ollut hyvä päätös, koska tämäntyyppinen leirintäalue parantaa kaupunkimalliamme, joka keskittyy matkailuun, joten onnittelut kaikille Mijaksen ja Fuengirolan asukkaille”, Ruiz päätti.

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...