Uutiset Viihde

Marenostrumissa kokeillaan konserttia ilman turvavälejä

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Castlepark Electronic festarilla esiintyvät Nina Kraviz, Héctor Oaks ja Paco Guillén.

Fuengirolan Marenostrumissa pyritään lähestymään vanhaa normaalia sallimalla ihmisten seisoa lähekkäin konserttikatsomossa. Kokonaan ilman rajoituksia ei silti mennä.

 

Kyseinen tapahtuma on 25. heinäkuuta järjestettävä elektronisen musiikin festivaali Castlepark Electronic.

Toisin kuin muissa Marenostrumin tapahtumissa, Castlepark Electronic -festarilla ei turvauduta turvavälein sijoitettuihin istumapaikkoihin, vaan yleisö otetaan seisomakatsomoihin, joissa turvaetäisyyksiä on luonnollisesti jokseenkin mahdoton ylläpitää.

Tapahtuman terveysturvallisuus pyritään järjestämään niin, että sisäänpääsyn ehtona on pääsylipun ohella tapahtumapäivänä otettava antigeenitesti, jonka tulos pitää luonnollisesti olla negatiivinen. Mahdolliset positiivisen tuloksen saaneet ohjataan jatkotoimenpiteisiin, negatiivisen tuloksen saaneet saavat portilla FFP2-hengitysmaskin, jonka käyttö on pakollista koko alueella koko ajan.

Lisäksi katsomo jaetaan kolmeen toisistaan erotettuun osioon, ns. ”kuplaan”. Lisäksi tulee VIP-alue, jossa on tuolit ja pöydät. Kaikkiaan katsomoon otetaan 3.000 ihmistä.

Vastaavanlaista tapahtumaa kokeiltiin keväällä Barcelonassa, ja kokemukset olivat myönteisiä. Tuohon konserttiin otettiin 5.000 hengen yleisö ja seurannan perusteella ilmeisesti vain kaksi heistä oli saanut tartunnan konsertissa.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa