Uutiset Viihde

Marenostrumin konserttiputki jatkuu vauhdikkaana

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Sohailin linnan alueella Fuengirolassa nouseva Marenostrum on Aurinkorannikon ehdoton helmi konsertti- ja festivaalikesän suhteen, ja merkittävä areena koko maankin mittakaavassa. Tänä kesä joudutaan edelleen menemään koronapandemian ehdoilla, mutta tapahtumia riittää silti.

 

Marenostrumin konserttiputki käynnistyi kesäkuun neljäntenä päivän, kun lavan valtasi suosittu viulisti Ara Malikian. Konsertti oli loppuunmyyty.

Malikianin jälkeen loppuunmyydylle katsomolle ovat esiintyneet myös flamencolaulaja Niña Pastori, koomikko Martita de Graná ja indie-yhtye IZAL. Myös muissa tapahtumissa väkeä on ollut hyvin, olosuhteet huomioiden.

Heinäkuussa Meno jatkuu Marenostrumissa vauhdikkaana. Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna tapahtumia on peräti kolme. Perjantaina 2.7. lavalle nousee flamencoa, jazzia ja funkia yhdistelevä laulaja Juanito Makandé. Lauantaina 3.7. vuorossa on flamencokitaristi Vicente Amigo. Sunnuntaina 4.7. Marenostrumissa väännetään rockia. Tapahtuman nimi on Rock en Familia ja luvassa on tribuutti- ja coveresityksiä maailman kovimmista rock-lekoista.

Lisää kesän tulevia artisteja voi bongata Marenostrumin nettisivulta: marenostrumfuengirola.com.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa