Lukuaika: Marbellan kallein talo maksaa 55.000.000€

Marbellan kallein talo maksaa 55.000.000€

Espanjan kallein myynnissä oleva talo sijaitsee Marbellassa Aurinkorannikolla ja sen arvo on peräti 55 miljoonaa euroa. Muutenkin koko Espanjan kalleimmat huvilat näyttävät löytyvän Marbellan seudulta.

Kiinteistö on 4 000 neliömetrin kokoinen ja se sijaitsee 9 000 neliömetrin rantatontilla. Talossa on kaksi kerrosta, 12 makuuhuonetta, 19 kylpyhuonetta, oma kuntosali ja sisäuima-allas.

Huvilalla on myös ulkouima-allas, upeat puutarhat suihkulähteineen sekä erillinen vierasasunto, ilmoitti kiinteistövälitystoimisto, joka listasi sen myyntiin.

Huvila tarjoaa upeat merinäkymät ja on sisustettu klassisella tyylillä, jossa on kivimosaiikit ulkoterasseilla ja kaikki ylellisyys, ja luultavasti kalliit yksityiskohdat, jotka eivät sovi kaikkien budjettiin.

- Mainos -

Toiseksi kallein kiinteistö maassa sijaitsee myös Marbellassa – sen hinta on  35 miljoonaa euroa.

Vaikka tämä 16 makuuhuoneen ja 16 kylpyhuoneen talo onkin rakennettu 8 799 neliömetrin tontille ja sen rakennuspinta-ala on 2 000 neliömetriä, se ei ole rannan tuntumassa, mutta sieltä on esteettömät näkymät Välimereen ja Sierra Blancan vuoristoon.

Kiinteistössä on keilarata, pokerihuone, monitasoinen elokuvateatteri, pelialue Formula 1 -istuimilla, vesialue spa- ja hammam-tiloilla, padel-tennikenttä sekä suuri kylpyhuone päämakuuhuoneessa, jossa on lasikatto yläpuolella olevan kylpyammeen yllä.

Villa Enso, moderni talo, jossa on 16 makuuhuonetta, 18 kylpyhuonetta sekä spa-alue, uima-altaita ja kuntosali, on kolmanneksi kallein. Sitä markkinoidaan 34 miljoonan euron hintaan. Se sijaitsee yhdellä Euroopan eksklusiivisimmista asuinalueista, La Zagaletassa, Benahavísin kunnassa, Malagassa, aivan Marbellan tuntumassa.

Rankingin neljännellä sijalla on kaksi 29,5 miljoonan euron arvoista kiinteistöä. Toisessa niistä on yhdeksän makuuhuonetta ja 13 kylpyhuonetta kolmikerroksisessa talossa Sierra Blancan alueella Marbellassa. Toinen kiinteistö on yhdeksän makuuhuoneen maalaistalo Mallorcalla.

Espanjan viidenneksi kallein koti on noin 2 500 neliömetrin huvila, jossa on kolme kerrosta, kuusi makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta. Se on rakennettu 4 500 neliömetrin tontille Sierra Blancan alueella Marbellassa ja sen alkuperäinen hinta on 29 miljoonaa euroa.

Lähde: Diario Sur

Lue myös:

- Mainos -

https://fuengirola.fi/2023/13/07/asuntojen-hinnat-nousevat-yha-malagassa/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...