Viihde

Marbellan filmifestareilla kansainvälistä kuhinaa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Marbella pyrkii tosissaan myös elokuvamaailman huomion kohteeksi.

Lokakuun alussa elokuvamaailman silmäätekeviä parveilee Aurinkorannikolla ja varsinkin Marbellassa. Keskiviikosta 2. lokakuuta aina sunnuntaihin 6.lokakuuta kaupungin ykköstapahtuma on Marbella Film Festival.

Kansainvälisellä filmifestarilla nähdään kolmisenkymmentä independent-elokuvaa Teatro Goyassa, Puerto Banusissa. Joukossa on mukana muun muassa brittiläinen Rise of the Foot Soldier 4, joka kuvattiin viime vuonna juuri Aurinkorannikolla.

Tämänvuotinen Marbella Film Festival on järjestyksessään jo neljästoista. Festaria voidaan erinomaisin syin kutsua kansainväliseksi. Tämän vuoden ohjelmistossa on elokuvia Espanjasta, Englannista, Yhdysvalloista, Sveitsistä, Brasiliasta, Meksikosta, Ukrainasta, Turkista, Argentiinasta, Kiinasta, Puolasta, Intiasta, Paraguaysta ja Saksasta.

Festivaalin johtajan Mac Chakavehin mukaan kyseessä on tähän mennessä suurin Marbella Film Festival, jonka ohjelmistossa on ainakin kolme maailmanensi-iltaa.

Lähde: The Olive Press

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa