Lukuaika: Maracenan kidnappaus muuttuu poliittiseksi näytelmäksi

Maracenan kidnappaus muuttuu poliittiseksi näytelmäksi

Sosiaalidemokraattisen PSOE:n Andalusian osaston johtoon kuulunut Noel López erosi, koska hänen epäillään osallistuneen Maracenassa sattuneeseen kidnappaustapaukseen.

21. helmikuuta Maracenassa, Almeriassa kidnapattiin kunnanvaltuutettu Vanessa Romero (PSOE). Uhri vapautui oman neuvokkuutensa ansiosta. Syyllinen oli kunnanjohtaja Berta Linaresin (PSOE) miesystävä, jolla on mielenterveydellisiä ongelmia.

Tapaukseen ei aluksi tuntunut liittyvän mitään poliittista, vaikka huhuja uhrin ja kunnanjohtajan erimielisyyksistä vuotikin julkisuuteen, Nyt rikoksesta epäilty mies väittää, että López ja kunnanjohtaja Linares yllyttivät häntä rikokseen säikyttääkseen Romeron.

Linares piti aiemmin tällä viikolla tiedotustilaisuuden, jossa sanoi syytösten olevan perättömiä. Myös López sanoo olevansa syytön.

- Mainos -

López ei osallistu 23. heinäkuuta pidettäviin parlamenttivaaleihin. Pääministeri Pedro Sánchez ilmoitti maanantaina PSOE:n vaalitappion jälkeen parlamentin hajottamisesta ja ennenaikaisten vaalien järjestämisestä.

 

Lähteet: Europa Press/La Sexta

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...