Uutiset

Málagassa käynnissä terrorismin vastainen operaatio

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Kansalliskaartin eliittijoukot ovat jalkautuneet Málagan kaduille. Paikalla on kymmeniä aseistettuja erikoisjoukkojen miehiä ja panssaroituja ajoneuvoja.

 

Kyse on mitä ilmeisimmin kansainvälisen terrorismin vastaisesta operaatiosta. Operaatio on meneillään ainakin La Victorian ja Lagunillasin kaupunginosassa. Sisäänmenotiet näihin kaupunginosiin on tukittu.

Málaga Hoy lehden mukaan kansallinen tuomioistuin on kutsunut operaation koolle.  Kyseessä ovat nopean toiminnan joukot (GAR).

Toistaiseksi operaation syistä ei ole tarkempaa tietoa.

Päivitys klo 19.10.:

Tietojen mukaan tapauksen yhteydessä on tehty kaksi pidätystä. Toinen pidätetyistä on Marokon kansalainen ja toinen kotoisin Melillan kaupungista.

Pidätysten jälkeen erikoisjoukot ovat kantaneet auotoihin paljon laatikoita. Laatikoiden sisällöstä ei ole vielä tietoa.

Lehtitietojen mukaan kyse on ollut laajemmasta kansainvälisestä terrorismin uhasta. Tutkimuksissa käydään läpi, kuuluvatko nyt pidätety johonkin viime aikoina esillä olleisiin jihadistisoluihin.

 

Lähde: Málaga Hoy

https://www.malagahoy.es/malaga/Operacion-Guardia-Civil-terrorismo-internacional-Malaga_0_1622239057.html?utm_source=malagahoy&utm_medium=push&utm_campaign=Operaci%C3%B3n_contra_el_terrorismo_en_M%C3%A1laga

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa