Uutiset

Málagassa Andalusian kalleinta polttoainetta

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Bensan ja dieselin hinnat ovat Málagassa korkeampia kuin muualla Andalusiassa. Syynä on ns. halpa-asemien vähäinen määrä.

 

Polttoaineiden hintavertailussa Málagan provinssi on kokonaisuudessaan kalliimpi kuin muut Andalusian provinssit. Eniten myydyn gasóleo A:n keskihinta on Málagassa 1,42 litralta. Málagan provinssin sisällä kallein keskihinta löytyy Málaga capitalista, missä polttoaineiden hinnat ovat lähes yhtä korkeat kuin Madridissa ja Barcelonassa, missä keskimääräinen tulotaso on selvästi korkeampi.

Syynä alueen korkealle hintatasolle pidetään ns. halpaketjujen kylmäasemien häviävän pientä määrää. Tämän takana on puolestaan paikallinen byrokratia, joka tekee uusien huoltoasemien avaamisesta vaikeaa ja hidasta. Málagassa uuden aseman avaaminen vaatii noin viiden vuoden käsittelyn, kun esimerkiksi Madridissa asia hoituu puolessatoista vuodessa.

Jostain syystä Málagassa ei ole otettu käyttöön vuonna 2013 säädettyä lakia, joka helpottaa merkittävästi huoltoasemien avaamista.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa