Lukuaika: Málagaan japanilaistyylinen peli- ja kapselihotelli

Málagaan japanilaistyylinen peli- ja kapselihotelli

Málagaan avattiin noin kuukausi sitten japanilaistyylinen älyhotelli.

Japanilaistyylisen siitä tekee kapselimajoittuminen. Kapselihotelli on japanilaisten varsin omaperäinen tapa viettää yö suhteellisen edullisesti noin parin neliön henkilökohtaisessa kapselissa.

Japanilaiset kapselihotellit suunniteltiin alun perin pitkien työpäivien uuvuttamille liikemiehille. Heistä koostuu vieläkin japanilaisten hotellien pääasiallinen asiakaskunta, mutta mukaan ovat tulleet myös yksin matkustavat nuoret, sekä omaperäisiä elämyksiä etsivät turistit.

Málagaan viime kuussa avattu Futurotel on älykäs kapselihotelli. Se tarjoaa asiakkailleen mm. sormenjälkitunnistautumisen, älykkäät kylpyhuoneet ja pelialueen. Lisäksi asiakkailla on – tavallisista japanilaisista kapselihotelleista poiketen – omat kaapit ja omat porealtaat.

- Mainos -

”Futurotel -hotelli oli alun perin tarkoitus avata Madridiin, mutta Málagasta kotoisin olevat sijoittajat kokivat Málagan idyllisemmäksi sijainniksi ensimmäiselle hotellille”, kertoo hotellin johtaja Lorenzo.

Lorenzo ilmoittaa aikovansa avata kesällä toisen saman ketjun hotellin Granadaan. Vaikka hotellien ominaisuudet ovat muuten samankaltaiset, Granadan hotelli tarjoaa sekä kapseli- että normaalihuoneita, jotta suljettuja tiloja pelkäävät pääsevät nauttimaan muista Futurotelin tarjoamista palveluista.

”Liikeideana on tarjota puhdas japanilainen tyyli, joka on mukautettu kotimaisten ja kansainvälisten matkailijoiden tarpeisiin. Pyrimme tarjoamaan viiden tähden hotellilaatua edullisempaan hintaan”, Lorenzo kiteyttää.

Vaikka konsepti on uusi ja hyvin erilainen, kuin mitä Málagan pääkaupunki on perinteisesti tarjonnut matkailulle, niin hotellin avaamisesta lähtien se ollut täynnä noin 70 % ajasta, Lorenzo huomauttaa.

”Monet asiakkaamme epäilivät aluksi, että saattavat tuntea klaustrofobiaa kapselihuoneissa, mutta kukaan meillä käyneistä ei kokenut minkäänlaista painetta, Lorenzo huomauttaa.  ”Matkailija, joka uskaltaa kokeilla, lähtee iloisena pois”, hän iloitsee.

 

Älyä, pelejä ja luksusta kahdelle 40 eurolla / yö

 

Rekisteröityessään asiakkaalla on mahdollisuus valita mieltymyksiensä mukainen tyyny. Asiakkailla on myös mahdollisuus valita skootterit ja polkupyörät kaupungilla liikkumiseen sekä tietysti pelaaminen pelihuoneessa. Nämä ovat vain osa eduista, joista kaksi henkilöä voi nauttia 40 eurolla yöltä.”

- Mainos -

Málagan Futurotel -hotellissa on yhteensä 40 kpl kahden hengen kapseleita. Niissä on kaksinkertainen patja, kaksi tyynyä ja televisio. Televisioon kuuluu suoratoistopaketti, jossa on esimerkiksi  Netflix ja HBO-palvelut.

Kapselissa on kolmenlaisia valoja; valkoinen, sininen ja lukuvalo. Varusteluun kuuluvat myös peliohjain ja langattomat kuulokkeet, jotka yhdistetään Bluetoothin kautta televisioon, jotta ei häirittäisi muita vieraita.

Jokaisella kapselilla on yksi kylpyhuone omassa käytössään. Lisäksi vierailla on käytössään yleiset kylpyhuoneet, jotka on jaettu sukupuolen mukaan.

Työntekijät saavat järjestelmän kautta tiedon, kun kylpyhuoneessa on asioitu, jotta ne voidaan desinfioida välittömästi.

Kylpyhuoneiden hanoissa on myös näyttö, josta näkee kulutetun veden määrän. ”Kiinnitämme erityistä huomiota rajallisten resurssien säästämiseen”, Lorenzo huomauttaa.

Kylpyhuonepeilit toimivat myös kosketusnäyttöinä. Kävijät voivat tehdä vaikkapa Google -hakuja tai etsiä musiikkia YouTubesta.

Futurotel-hotellin pelialueella on kaksi pelikonsolia, kaksi pelitietokonetta, kaksi pelihallikonetta, pöytäfutispöytä, biljardipöytä ja tikkapeli. Pelitila on äänieristetty, jotta se ei häiritse muita majoittujia. Tilassa on myös keittiö ja lounashuone sekä myyntiautomaatteja.

Vaikka Futurotel- hotellin kohdeyleisönä olivatkin alun perin nuoret, niin yllättävän paljon asiakkaista ollut myös perheitä, jotka haluavat kokea elämyksiä, Lorenzo iloitsee.

- Mainos -

”Emme alun perin osanneet ottaa huomioon näin suurta perheiden osuutta asiakaskunnassamme”, Lorenzo toteaa.

Hän huomauttaa myös, että 75 prosenttia on kansainvälisiä matkailijoita; ​​pääasiassa Saksasta, Ranskasta, Portugalista ja Britanniasta.

Málagaan reilu kuukausi sitten avattu Futurotel-hotelli sijaitsee osoitteessa Calle Maestranza 20, 29016 Málaga

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...