Matkailu Uutiset

Málaga saa uuden jouluisen valo- ja äänishow’n

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Málagan La Concepción kasvitieteellinen ja historiallinen puutarha pukeutuu joulunajaksi näyttävään valaistukseen. (Kuva: Janne Leipijärvi)

Málagan kasvitieteelliseen puutarhaan suunniteltu jouluinen ääni- ja valoshow on viimein saanut vihreää valoa kaupungin johdolta.

Joulunajan erikoisvalaistukset ovat jatkuvassa nousussa ja uusia paikkoja vuoden pimeän ajan kaunistamiseen etsitään koko ajan. Yksi tällainen kohde on kasvitieteellinen puutarha La Concepción Málagassa. Koska alue on poikkeuksellinen ja siellä sekä eläimiä että harvinaisia kasveja, on spektaakkelin järjestämisen edellytyksiä harkittu tarkoin.

Nyt myös Andalusian maakuntahallituksen kulttuurikomitea on näyttänyt hankkeelle vihreää valoa, joten show saadaan toteuttaa. Sille on kuitenkin asetettu muutama ehto tai rajoitus.

Ensimmäinen ehto on se, että valaistuksessa käytetään vain neutraaleja värejä, joiden värilämpötila ei ylitä 3000 kelviniä.

Toiseksi show’n äänimaailma ei saa ylittää 30 desibelin äänenvoimakkuutta. Luku vastaa läheltä kuuluvaa kuiskausta.

Kolmas rajoitus on se, ettei alueelle tuoda kaupallisia mainoksia. Ei valomainoksia, eikä muitakaan.

Näiden rajoitusten puitteissa lienee odotettavissa upeaa tunnelmaa hienossa kasvitieteellisessä ympäristössä 27. marraskuuta – 9. tammikuuta.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa