Maailman huippugolffarit Aurinkorannikolla, Solheim Cup pelataan Finca Cortesin -kentällä

Golfihmisten katseet kääntyvät kohti Aurinkorannikkoa 22.-24.9. Silloin Finca Cortesínin upealla kentällä Casaresissa pelataan naisten vuoden merkittävin golfturnaus Solheim Cup.

Solheim Cupissa ovat vastakkain 12-henkiset joukkueet Yhdysvalloista ja Euroopasta. Joukkueisiin on valittu vain ja ainoastaan parhaat pelaajat molemmilta mantereilta.

Kisaa käydään kolmena päivänä peräkkäin ja joka päivä pelimuoto on erilainen.

Yhtään suomalaista ei Euroopan joukkueeseen tällä kertaa mahtunut. Naapuristamme Ruotsista sen sijaan on reipas edustus, peräti viisi kahdestatoista pelaajasta on ruotsalaisia. Se kertonee aika hyvin Ruotsin golftasosta, varsinkin naisten puolella.

- Mainos -
Norjalainen Suzann Pettersen toimii Euroopan joukkueen kapteenina.

Solheim Cup pelataan joka toinen vuosi, vuoroin USA:ssa, vuoroin Euroopassa.

Finca Cortesínin valikoituminen peliareenaksi on hieno kunnianosoitus kohtuullisen uudelle kentälle. Finca Cortesín on maisemiltaan häikäisevän kaunis. Välimeri ja Andalusian vuoret ovat hienosti läsnä näkymissä.

Kenttä on arvostettu yhdeksi Espanjan parhaista. Sen yksi erikoisuus on kentän pituus, joka on lähes 7 000m. Tällä mitalla se on yksi Euroopan pisimmistä golfkentistä.

Solheim Cupia voi mennä seuraamaan paikan päälle. Lippuja voi varata ennakkoon https://solheimcup2023.eu/tickets-2023/ .

Lippujen hinnat vaihtelevat päivästä riippuen. Kalleimmat liput ovat päätöspäivänä sunnuntaina 24.9. Finca Cortesín sijaitsee Esteponan takana Casaresin alueella Espanjan Aurinkorannikolla.

 

 

 

- Mainos -

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...