Lukuaika: Los Bolichesissa suomalainen kirpputori MoiMoi

Los Bolichesissa suomalainen kirpputori MoiMoi

 

Los Bolichesiin aukesi pari kuukautta sitten rannan ja junakadun väliin uusi suomenkielinen kirpputori Moimoi Second-hand osoitteeseen C. Francisco Cano 38.

Kivijalkaliikkeessään yritys myy ja ottaa vastaan käytettyä hyväkuntoista tavaraa, jota ihmiset voivat viedä paikan päälle.

Vaikka kirpputorit eivät ole Fuengirolassa kovin yleisiä, on yrityksen tiloissa tavaroiden valikoima laaja. Hyllyiltä löytyy runsaasti tavaraa, esimerkiksi vaatteita, musiikkia ja suomalaisillekin tuttuja tuotteita, kuten Arabian astioita. Moimoi Second-handiltä löytyy myös muumituotteista lautasia ja mukeja.

- Mainos -

Kirpputoritoiminnan lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu monia muita asiaan liittyviä palveluita. Esimerkiksi Moimoi Second-hand hakee hyväkuntoista tavaraa myyntiin sekä tarvittaessa kuljettaa huonokuntoiset tavarat hävitykseen. Yritys tekee ja avustaa myös Aurinkorannikolla muutoissa, asuntojen tyhjennyksissä muuton yhteydessä sekä tavaroiden kuljetuksessa pois asunnoilta.

Moimoi Second-handilta on myös mahdollisuus vuokrata polkupyöriä, senioriskootteri sekä ulkorollaattori. Yrityksen uudet aukioloajat päivittyvät lähitulevaisuudessa internetiin.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Saana Pihlajaniemi, kuvat: Saana Pihlajaniemi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...