Lukuaika: Lomakodin hankinta ulkomailta: Kaatraset tyytyväisiä ostokseensa

Lomakodin hankinta ulkomailta: Kaatraset tyytyväisiä ostokseensa

Regina ja Seppo Kaatranen istuvat tyytyväisinä Los Pacosin loma-asuntonsa olohuoneen sohvalla. Tyylikäs, vaaleasävyinen kahden makuuhuoneen, olohuoneen ja keittiön kokonaisuus sijaitsee Los Pacosin komeissa maisemissa.

Parvekkeelta avautuvat hienot näkymät yli Fuengirolan kaupungin aina merelle saakka. Läpitalon huoneiston toiselle parvekkeelle paistaa aamuaurinko. Se on oiva paikka startata päivä aamiaisella ja tarkkailla uima-altaan sekä puutarhan elämää.

Kaatrasten lomakodin hankinta käynnistyi jo syksyllä Aurinkorannikon tarjonnan kartoituksella. He kiersivät kymmeniä asuntoja ja marraskuussa sopiva kohde sitten löytyi.
Kaatraset eivät aikailleet päätöksessään ja suostuivat myös Fuengirola.fi-lehden pyynnöstä mannekiineiksi lehtijuttuun, jossa avataan asuntokaupan kiemuroita ostajan kannalta. Juttusarjan ensimmäinen osa julkaistiin marraskuussa.
Nyt on toisen tarinan aika, kun kauppa on viimeistelty ja Kaatraset ovat päässeet muuttamaan uuteen loma-asuntoonsa. He ovat nyt saaneet kuukauden ajan ensituntumaa asumisesta Aurinkorannikolla.
– Asunnon sijainti on meille ihanteellinen. Mihinkään ei ole liian pitkä matka, mutta täällä Los Pacosissa on kuitenkin oma rauha. Olemme ensikokemusten jälkeen tyytyväisiä hankintaamme, pohtivat Tampereelta kotoisin olevat Kaatraset.
Asuntokaupan viimeistely sujui Kaatrasilta hyvin, vaikka sen monimutkaisuus kyllä yllätti.
– Olihan meillä siitä ennakkotieto, että täällä monet asiat ovat mutkikkaampia kuin Suomessa. Silti byrokratia ja monenlaiset käänteet mietityttivät.
Kaatraset on tyytyväinen siihen, että välittäjä, kiinteistövälitys Lomakoti ulkomailta, oli asiantunteva sekä luotettava. Se hankki heille avuksi myös hyvän, suomea puhuvan asioiden hoitajan. Ilman heitä ei kaupasta olisi Sepon mukaan tullut yhtään mitään. Apujoukot laativat kaikki paperit, avasivat pankkitilin, hankkivat ulkomaalaisten henkilötunnusnumerot jne.

Lue lisää Kaatrasten onnistuneesta asuntokaupasta tämän viikon paperilehdestä tai näköislehdestä. Lehti ilmestyy perjantaina 22. maaliskuuta ja näköislehti jo edellisenä iltana netissä.

Matti Majasaari

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...