Asuminen

Lomakodin hankinta ulkomailta: Kaatraset tyytyväisiä ostokseensa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Regina ja Seppo Kaatranen ovat nyt reilun kuukauden totutelleet asumiseen Aurinkorannikolla. Los Pacosissa kerrostalossa sijaitsevasta lomakodista avautuu näkymä yli Fuengirolan kaupungin. (Kuva: Matti Majasaari)

Regina ja Seppo Kaatranen istuvat tyytyväisinä Los Pacosin loma-asuntonsa olohuoneen sohvalla. Tyylikäs, vaaleasävyinen kahden makuuhuoneen, olohuoneen ja keittiön kokonaisuus sijaitsee Los Pacosin komeissa maisemissa.

Regina ja Seppo Kaatranen istuvat tyytyväisinä Los Pacosin loma-asuntonsa olohuoneen sohvalla. Tyylikäs, vaaleasävyinen kahden makuuhuoneen, olohuoneen ja keittiön kokonaisuus sijaitsee Los Pacosin komeissa maisemissa.

Parvekkeelta avautuvat hienot näkymät yli Fuengirolan kaupungin aina merelle saakka. Läpitalon huoneiston toiselle parvekkeelle paistaa aamuaurinko. Se on oiva paikka startata päivä aamiaisella ja tarkkailla uima-altaan sekä puutarhan elämää.

Kaatrasten lomakodin hankinta käynnistyi jo syksyllä Aurinkorannikon tarjonnan kartoituksella. He kiersivät kymmeniä asuntoja ja marraskuussa sopiva kohde sitten löytyi.
Kaatraset eivät aikailleet päätöksessään ja suostuivat myös Fuengirola.fi-lehden pyynnöstä mannekiineiksi lehtijuttuun, jossa avataan asuntokaupan kiemuroita ostajan kannalta. Juttusarjan ensimmäinen osa julkaistiin marraskuussa.
Nyt on toisen tarinan aika, kun kauppa on viimeistelty ja Kaatraset ovat päässeet muuttamaan uuteen loma-asuntoonsa. He ovat nyt saaneet kuukauden ajan ensituntumaa asumisesta Aurinkorannikolla.
– Asunnon sijainti on meille ihanteellinen. Mihinkään ei ole liian pitkä matka, mutta täällä Los Pacosissa on kuitenkin oma rauha. Olemme ensikokemusten jälkeen tyytyväisiä hankintaamme, pohtivat Tampereelta kotoisin olevat Kaatraset.
Asuntokaupan viimeistely sujui Kaatrasilta hyvin, vaikka sen monimutkaisuus kyllä yllätti.
– Olihan meillä siitä ennakkotieto, että täällä monet asiat ovat mutkikkaampia kuin Suomessa. Silti byrokratia ja monenlaiset käänteet mietityttivät.
Kaatraset on tyytyväinen siihen, että välittäjä, kiinteistövälitys Lomakoti ulkomailta, oli asiantunteva sekä luotettava. Se hankki heille avuksi myös hyvän, suomea puhuvan asioiden hoitajan. Ilman heitä ei kaupasta olisi Sepon mukaan tullut yhtään mitään. Apujoukot laativat kaikki paperit, avasivat pankkitilin, hankkivat ulkomaalaisten henkilötunnusnumerot jne.

Lue lisää Kaatrasten onnistuneesta asuntokaupasta tämän viikon paperilehdestä tai näköislehdestä. Lehti ilmestyy perjantaina 22. maaliskuuta ja näköislehti jo edellisenä iltana netissä.

Matti Majasaari

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa