Viihde

Seita goes jazz´n´blues – Antti Sarpila vierailee

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Seita Van Den Eeden on itsekin tarttunut saxpilliin.

Ravintola Kukon keskiviikkoklubin bandi heittäytyy pariksi viikkoa afroamerikkalaisen musiikin perinteiden vietäväksi. Ohjelmisto koostuu 20.&27.3. lähinnä jazziin ja bluesiin viittaavista kappaleista. Mukana on myös muiden musiikkigenrejen kappaleita jazzahtaviksi sovitettuina.

Ravintola Kukon keskiviikkoklubin bändi heittäytyy pariksi viikkoa afroamerikkalaisen musiikin perinteiden vietäväksi. Ohjelmisto koostuu 20.&27.3. lähinnä jazziin ja bluesiin viittaavista kappaleista. Mukana on myös muiden musiikkigenrejen kappaleita jazzahtaviksi sovitettuina.

Tällä viikkolla (20.3.) bändin vieraaksi on lupautunut klarinetisti Antti Sarpila. Mies tunnetaan yhtenä Suomen menestyksekkäimmistä jazzmuusikoista kautta historian.

Keskiviikkoklubille on vapaa pääsy. Illat ovat varsin suosittuja, soitto alkaa noin klo 19. Paikalle kannattaa tulla ajoissa tai varmin tapa on tehdä pöytävaraus ennakkoon. Pöytävaraus edellyttää ruokailua. Varauksen voi tehdä piipahtamalla Centro Finlandian Infossa tai soittamalla +34 646 111 203.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa