perjantai, huhti 12, 2024

Lisää Málagaa Netflixin tarjontaan

 

Netflix on julkistanut varmistuksen, että Málagaan sijouttuva menestyssarja Lumisadetyttö, alkuperäiseltä espanjalaiselta nimeltään La Chica de Nieve, saa jatkoa.

Tämän vuoden tammikuussa suoratoistopalvelu Netflixin uutuussarja Lumisadetyttö nousi muutamassa päivässä suoratoistopalvelun kymmenen katsotuimman sarjan joukkoon peräti 60 maassa. Kolmen päivän jälkeen se oli kautta maailman toiseksi katsotuin sarja. Siitä asti on odotettu vahvistusta sille, että malagalaisen kirjailijan Javier Castillon romaaniin perustuva ensimmäinen tuotantokausi saisi jatkoa.

Tiistaina 28. maaliskuuta asia lopulta vahvistettiin. Netflix julksiti, että Castillon La Chica de Nieve -kirjan jatko-osa El Juego del Alma (Sielun peli) kuvataan sarjan kakkoskaudeksi.

- Mainos -

Lumisadetytön tavoin myös El Juego del Alman tapahtumat sijoittuvat Málagaan, joten luvassa lienee jälleen tuttuja paikkoja vilisevä kausi.

Javier Castillolla pyyhkii juuri nyt erittäin lujaa, sillä mainitun jatko-osan lisäksi Netflix on hankkinut myös Castillon uusimman romaanin El Cuco de Cristal (Kristallikukko) kuvausoikeudet.

Kuva: Castillon Twitter

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...