Koronaseuranta Uutiset

Lisää kotiutuslentoja Espanjasta tulossa

Suomen ulkoministeriö on tiedottanut tänään, että lisää kotiutuslentoja Espanjasta järjestetään. Lennot järjestetään yhteistyössä ministeriön ja Finnairin kanssa.

 

Kanarian saarilta Las Palmasista ja Teneriffalta lennetään 8.5. Ministeriö kertoo, että myös Mälagasta ja Alicantesta järjestetään lennot. Ajankohta ja muut yksityiskohdat kerrotaan piakkoin.

Kanarian lennot ovat jo myynnissä ja Málagan sekä Alicanten lennot tulevat myyntiin, kunhan yksityiskohdat selviävät. Lippuja voi ostaa Finnairin varauspalvelusta osoitteesta www.finnair.fi .

Helppo tapa varata lento on laittaa sähköpostia osoitteeseen [email protected] Laita postiin otsikoksi ”Lento kotiin”. Meriatur.com matkatoimistosta ollaan sinuun välittömästi yhteydessä, kun varaus on tehty.

Kirjoita sähköpostiin kaikkien matkustajien nimet kuten ne lukevat passissa. Laita mukaan myös puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Mitä pidit jutusta?
+1
171
+1
7
+1
10
+1
6
+1
6
+1
22

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa