Lukuaika: LIONSilla kaksoisjohto Andalusian liigassa

LIONSilla kaksoisjohto Andalusian liigassa

Rullakiekon Andalusian liigassa pelattiin viime viikonloppuna kolmas turnaus. Pelipaikkana oli Sevilla.

Fuengirola LIONS pelaa andalusian ligaa kaikkiaan neljällä joukkueella: ylempää Senior-lohkoa pelaavat Barona, Vikings j Latin Team, alempaa Promoción-lohkoa puolestaan Blues.

Baronan ohjelmassa oli kaksi ottelua: ensi kaatui Sevilla maalein 8-7 ja toisessa kamppailussa tuloksena oli 3-3 tasapeli Sancti Petriä vastaan.

Vikings voitti ainoassa ottelussaan Bulldogsin peräti 13-1 ja Latin Team puolestaan hävisi oman ottelunsa Sevillaa vastaa 2-5.

- Mainos -

Promción-lohkossa Blues kärsi ensimmäisessä ottelussaan rökäletappion, kun Macacos vei kamppailun peräti 15-0. Toisesta pelistä jäi käteen tasapeli Lagartos Xauenia vastaan, loppuluin 4-4.

Senior-lohkossa Fuengirolan joukkueilla on kaksoisjohto, kun sekä Vikings että Barona ovat keränneet 15 pistettä. Kolmantena on Sancti Petri 12 pisteellä.

Promción-lohkoa hallitsee Macacos, joka on voittanut kaikki viisi otteluaan maalierolla 52-1. Fuengirolan Blues on neljän joukkueen lohkossa kolmantena.

Senior-lohkoa pelataan seuraavan kerran 4. helmikuuta, Promociónia 18.2.

Tänä viikonloppuna on mahdollisuus nautiskella juniorien rullakiekosta Fuengirolan kotikentällä Santa Fe:ssä. Lauantaina pelataan junnujen harjoituspelit Marbellaa ja Jaenia vastaan alkaen klo 10:30. Otteluihin on vapaa pääsy. Paikalla on myös Noora Karman Talent Schoolin cheerleaderit.

Kuva: Félix Álcalá

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...