LIONS avasi kauden kahdella voitolla

Rullakiekon Liga Stilmat käynnistyi viime viikonloppuna. Hallitseva mestari Fuengirola LIONS oli voitokas molemmissa otteluissaan.

Espanjan kolmanneksi korkeimmaksi sarjatasoksi noteerattu rullakiekkosarja Liga Stilmat starttasi viime viikonloppuna, lauantaina 15.10. Villarrobledossa pelatun avausturnauksen merkeissä. Fuengirola LIONS lähti kauteen puolustavana mestarina. Ja sinivalkoiset esiintyivät avausturnauksessa mestarin arvolle sopivasti: kaksi ottelua, kaksi selvää voittoa.

Ensimmäinen peli oli jo aamuyhdeksältä Cartagena Tiburonesia vastaan. Fugelaiset olivat pesseet unihiekat silmistä selvästi paremmin kuin cartagenalaiset. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli jo 5-0 LIONSille, mutta lopulta Cartagena sai iskettyä pari onnekastakin maalia. Loppunumerot kirjattiin leijonille lopulta maalein 7-4.

Toisen kerran LIONS rullasi tatamille puolilta päivin, kun toisessa pelissä vastaan asettui Titanes de Elche. Titaanit osoittautuivat kovaa luistelevaksi joukkueeksi, mutta muuten se jäi LIONSin jalkoihin. Titanes de Elche ei päässyt juurikaan maalipaikoille ja loppunumerot kirjattiinkin leijonille puhtaasti tennislukemin 6-0.

Liga Stilmat jatkuu toisen kierroksen turnauksella Cartagenassa 12. marraskuuta. Tuolloin LIONSin otteluohjelmassa on peräti kolme ottelua.

Tulevana viikonloppuna pelataan Fuengirola LIONSin kotikentällä Santa Fen stadionilla kansainvälinen junnuturnaus. Turnaukseen tulee yksi joukkue englannista, toinen Walesista ja yksi Suomesta. Sevillasta saadaan mukaan myös yksi espanjalainen joukkue.

Kuva: Angel Murcia

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...