Leevi & The Leavings tribuutti Fuengirolassa tiistaina ja lauantaina

Tämän viikon koko kansan viihdepläjäys löytyy Kukosta. Tiistaina (10.10.) ja lauantaina (14.10.) kuullaan Leevi & The Leavingsin hittejä roppakaupalla. Suomesta saapuu tribuuttibändi esittämään Kyllikit, Marja-Leenat ja Teuvon seikkailut Pohjois-Karjalan Raparperitaivaan alla.

Bändi on niittänyt suosiota pitkin Suomea ja myös Kanarian saarilla tehdyt keikat ovat olleet menestyksiä. Viime talvena suosio oli suurta myös Aurinkorannikolla. Varaa lippusi sähköpostitse kukko.events@gmail.com . Liput ennakkovarauksella vain 15€.

Leevi & The Leavings tribuutti toimi suositun helsinkiläisen yöelämän keskuksen Kaarle XII.n (Kallen) joka perjantaisten tribuutti-klubin housebandinä viisi vuotta.Tämä kollektiivi levitti lonkeronsa useisiin pääkaupunkiseudun yökerhoihin Kameleontti-klubina. Tuolla housebandilla tehtiin useita tribuuttiteemoja. Queen tribuutilla esiinnyttiin mm. Tavastian ja Ruisrockin festivaalilavalla. Beatles tribuutilla käytiin joka elokuu järjestettävällä Liverpoolin Beatle Weekilla kolme kertaa ja kohokohtana legendaarisen Cavern Clubin lavalla.
Tribuutti-klubin jälkeen tiivistettiin toimintaa Leevi & The Leavingsiin tuotantoon ja lähdettiin kiertämään Suomea 100 keikan vuosivauhtia. Sama tahti jatkuu edelleen Viime talvena laajennettiin Leevisektoria soittamalla marraskuussa Gran Canarialla. Pikauusintaa saarelle pyydettiin jo helmikuussa ja näin tehtiin. Syksyllä palataan samoihin maisemiin.
Ravintola Kukossa Leevi & The Leavings tribuutti esiintyy toista kertaa Aurinkorannikollla. Leevi musiikki tuntuu menevän ulkosuomalaisten ja turistien jalan alle. Leevi laulut ovat jo kansallisperintöä ja levyt löytyvät yllättävän monen kirjahyllyn vihkiraamatun ja jallupullon välistä.
Leevi & the Leavings Tribuutti tarjoilee sulavimmat rytmit ja vauhdikkaimmat kuviot Göstan katalogista. Unohtamatta tietenkään yleisön illan kuumimpia toiveita.
”Kerro terveiset lapsille!” Huusi Kyllikki, kun hyppäsi Teuvon kyytiin ja paineli pimeää tietä pitkin Pohjois-Karjalaan, raparperitaivaan alle.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...