keskiviikko, helmi 21, 2024

Lätkähuumaa Aurinkorannikolla – Yleisöryntäys kisakatsomoihin

Suomen pelit jääkiekon MM-kisoissa eivät ole menneet ihan kuin Strömsössä. Neljästä pelistä on tullut vasta kaksi voittoa, nekin kovan väännön ja taistelun seurauksena. Ehkäpä juuri siksi mielenkiinto kisoja kohtaan on ollut hurjaa.

Refla on saanut käyttöönsä myös naapuriravintoloiden terasseja

Sekä Reflasta että Kukosta kerrotaan alkusarjan matsien suosion yllättäneen ravintoloitsijat. Molemmissa paikossa katsomot ovat matsi matsilta täyttyneet viimeistä paikkaa myöten. Kun/jos Suomi etenee mitalipeleihin, ryntäys tulee olemaan valtaisa.

Kisakatsomoissa vallitsee hillitön tunnelma

Alkusarjassa Leijonilla on jäljellä enää ne ”varmat voitot” eli Unkari, Itävalta ja Tanska. Jääkiekko on arvaamaton peli, näissäkin voi käydä miten vaan. Ensi torstaina käynnistyvät kisojen pudotuspelit, puolivälierät pelataan silloin. Siitä toivotaan Suomen etenevän lauantain (27.5. klo 13.20) välierän kautta sunnuntain (28.5. klo 19.20) finaaliin.

Mijasin hirsisaunalla pelejä voi seurata vaikka paljusta käsin

Koska väkeä tuntuu riittävän katsomoissa, paikalle kannattaa saapua mahdollisimman ajoissa. Näin varmistat itsellesi hyvän paikan ja ehdit osallistumaan esimerkiksi Kukon kisaveikkaukseen. Paikkoja on tarjolla rajallisesti vaikka Reflakin on saanut käyttöönsä hurjasti lisätilaa naapuriravintoloilta.

- Mainos -
Marika nappasi Ranska matsin veikkauksessa jättipotin koska oli ainoa oikein arvannut
Kukon penkit ovat täyttyneet joka matsissa viimeistä pallia myöten

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Miten Suomelle käy Euroviisuissa?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...