Urheilu Uutiset

Las Lagunasin urheilukeskus saa olympiamitalistin nimen

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Regino Hernández tervehti paluujuhlassaan mijasilaisia sekä medioiden edustajia kunnantalon parvekkeelta. Kuva: Mijas Comunicación

Mijasin kunta uudelleennimesi Las Lagunasin urheilukeskuksen kaupungin tuoreen olympiamitalistin mukaan. Jatkossa keskus kantaa nimeä la ciudad deportiva Regino Hernández Martín.

Mijasin kunta uudelleennimesi Las Lagunasin urheilukeskuksen kaupungin tuoreen olympiamitalistin mukaan. Jatkossa keskus kantaa nimeä la ciudad deportiva Regino Hernández Martín.

Regino Hernández, 26, toi Mijasiin Pyenongchangin olympialaisista Espanjan kaikkien aikojen kolmannen talviolympiamitalin. Hän laski lumilautakrossissa pronssille.

Menestyksensä myötä Hernández on saanut lempinimen ”Mijasin adoptiopoika”, sillä hän on syntynyt Ceutassa mutta muuttanut perheensä mukana Mijasiin yksivuotiaana.

Mijas ilmoitti perjantaina 23. helmikuuta järjestetyssä Hernándezin kotiinpaluujuhlassa, että kunta antaa Las Lagunasin urheilukeskuksen uudeksi nimeksi la ciudad deportiva Regino Hernández Martín.

Ylistystä kunnan johdolta

Nuori urheilija sai kotiinpaluutilaisuudessa osakseen ansaitsemaansa suitsutusta.

– Regino on esimerkillinen urheilija, joka osaa säilyttää nöyryytensä ja herkkyytensä menestyksestään huolimatta, kehui Mijasin urheilukunnanvaltuutettu Nuria Rodríguez.

Kotikuntansa ja koko kotimaansa urheilusankariksi noussut Hernández tervehti muita paikkakuntalaisia sekä medioiden edustajia kunnantalon parvekkeelta.

– Olen niin innoissani tästä. On uskomatonta saapua kotiin tällaisen vastaanoton saattelemana
Saavuttamani mitali ei ole yksin minun vaan myös  kaikkien teidän, jotka olette tukeneet ja kannustaneet minua saavuttamaan unelmani, iloitsi olympiamitalisti.

Hernándezin erityisesti lapsille kohdistama viesti oli ytimekäs: mahdoton on vain yksi mielipide.

Mijasin kunnanjohtaja Juan Carlos Maldonadon mukaan juhlan merkittävyydestä kertoi se, että samalta parvekkeelta on edellisen kerran tervehditty mijasilaisia kuningatar Doña Sofían vierailun aikana.

– Mijas on tehnyt historiaa kiitos nuoren urheilijan, joka on saattanut kylämme nimen espanjalaisen urheilun huipulle, julisti Maldonado.

Marena Ahonen

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa