Laittomat katukauppiaat halutaan kuriin Benalmádenassa

Benalmádenan yrittäjäyhdistys ACEB (Asociacion de Comerciantes y Empresarios de Benalmádena) vaati kaupungilta ripeitä ja päättäväisiä toimia laittomien katukauppiaiden kuriin laittamiseksi.

Yhdistyksen mukaan paikalliset yritykset eivät kestä enää yhtään lisävuotta tämän epäreilun ja laittoman kilpailun kanssa. Sen mukaan ajat ovat maailmantilanteen vuoksi niin kovat, että on kestämätöntä, että kauppiaat joutuvat tilanteeseen, jossa heidän liikkeensä ulkopuolella myydään samankaltaisia tuotteita, mutta ilman mitään veroja tai muuta hyötyä yhteiskunnalle.

Yrittäjäyhdistys penää myös poliisilta tiukempaa puuttumista tilanteeseen. Monin paikoin, esimerkiksi ranta- ja satama-alueilla kadunvieret ovat täynnä laittomia kauppiaita, eikä se yhdistyksen mukaan anna kovin mairittelevaa kuvaa kaupungista.

- Mainos -

Kaupungintalolta vastattiin, että myös siellä jaetaan tämä samainen huoli. Kaupungin mukaan nykyisellään on käytössä droneja, joilla pyritään seuraamaan, missä laitonta kauppaa tehdään ja mihin tavarat viedään piiloon kun poliisi tekee ratsian.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...