Lähimatkailun parhaat viikot

Andalusian kevät on kauneimmillaan. Ilma on lämmin ja kukat loistossaan. Nyt on paras aika harrastaa lähimatkailua. Andalusiasta kohteita löytyy jokaiseen makuun.

Huhti- ja toukokuu sekä syksyn syys- ja lokakuu ovat säiden puolesta yleensä parasta aikaa. Kuumuus ei ole vielä ahdistavaa, sateen mahdollisuus on melko pieni. Nämä olosuhteet kannattaa hyödyntää,

Esimerkiksi paikallinen suomalainen matkatoimisto Meriatur.com järjestää opastettuja päiväretkiä lukuisiin kohteisiin. Górdoba, Gibraltar, Ronda, Nerja ja Torcal ovat kaikki tutustumisen arvoisia paikkoja. Jos Caminito del Rey on vielä kokematta, se kannattaa katsastaa.

Ei matkalle aina tarvitse valmispakettia ottaa. Ihan vaikka omalla autolla voi Andalusiassa seikkailla mielin määrin. Pääsiäisen huippuhinnoista myös hotellien hinnat ovat tippuneet inhimillisemmiksi, eli yön yli reissutkaan eivät lompakkoa järjettömästi rasita.

Pääsiäinen oli matkailubusinekselle erinomainen kauden avaus. Vuoden ensimmäinen sesonki Aurinkorannikolla ylitti odotukset ja esimerkiksi hotellien täyttöasteessa päästiin parempiin lukuihin kuin vastaavina ajankohtina ennen pandemiaa. Se on merkki siitä, että maailma on muuttumassa normaaliksi.

Lähimatkailua puoltaa myös se, että palvelu on näihin vuodenaikoihin parhaimmillaan Espanjassa. Kesän turistimassat eivät ole vielä väsyttäneet tarjoilijoita ja matkaoppaita. Heiltä voi saada jopa hymyn näin kevään kunniaksi.

Palvelukulttuurissa Espanjalla olisi paljon opittavaa pikkuveljeltään Portugalilta. Siellä hymy tulee aina ja asiakasta pyritään palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...