Lukuaika: Kukaan ei saavuta menestystä yksin

Kukaan ei saavuta menestystä yksin

Urheilusankarit, menestyneet yritysjohtajat, ovat esimerkkejä menestyksestä. On helppo muistaa Lionel Messi, Kalle Rovanperä tai Steve Jobs. Kukaan heistä ei kuitenkaan ole menestynyt yksin.

Olisi väärin väheksyä yksilön omia taitoja ja ominaisuuksia, jotka omalta osaltaan ovat vaikuttaneet heidän menestyksensä saavuttamisessa. Kuitenkin kaikkien heidän taustaltansa löytyy ihmisiä eli tiimi, jotka ovat mahdollistaneet menestyksen.

Vaikka yksilön ja tiimin merkitys on suuri menestyksen saavuttamiseksi, olisi väärin unohtaa yleisön tai asiakkaiden vaikutus. Urheilussa ihmisten mielenkiinto syntyy menestyksessä lajissa. Liike-elämässä mielenkiinto syntyy vastaavasti tarjottavasta palvelusta tai tuotteesta. Mikäli urheilullisia onnistumisia ei tule, yrityksen palvelu tai tuote ei kiinnosta, lopahtaa ihmisten mielenkiinto ja mahdollisuus menestymiseen katoaa.

- Mainos -

Keski-Suomesta kotoisin olevana olen seurannut Kalle Rovanperän nousua menestykseen. Mielenkiintoista on ollut huomata, kuinka vahvasti viestinnässä koko tiimi on nostettu esille, ihmisiä Kallen menestyksen taustalta ja Toyota-tiimin jäseniä.

Samoin olen halunnut nostaa Sofia-opiston viestinnässä tiimin esille. Opiston menestyksen eteen tekevät tärkeän työn henkilökuntamme jäsenet, mutta menestyäksemme meidän on pystyttävä tarjoamaan teille suomalaisyhteisön jäsenille mielenkiintoista opetusta. Ilman teidän mielenkiintoanne Sofia-opisto ei voi menestyä ja siksi teidän mielenkiintonne on meidän menestyksemme mahdollistaja.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Sari Savolainen
Kirjoittaja on Sofia-opiston toiminnanjohtaja
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...