Knight, Kivi ja Orsel voittoon Lauro Finnish Openissa

Seitsemännen kerran järjestetyssä Lauro Finnish Openissa voitot menivät ulkomaalaisille pelaajille.

Kolmipäiväinen kilpailu pelattiin 3. – 5.1.2024 hienokuntoisella Lauron kentällä. Yhteensä pelaajia oli 86, joista suomalaisia 38. Sää näytti kaikki puolensa, ollen helteestä viileään tuuleen ja tihkusateeseen.

Molemmissa sarjoissa alle 21 nähtiin tiukka taistelu voitosta. Tyttöjen kilpailu ratkesi vasta viimeisellä väylällä Tiffany Knightin (kuvassa keskellä) voittoon Suomen Sandra Palinista. Poikien sarjassa vasta neljätoistavuotias suurlupaus Youp Orsel (kuvassa oikealla) antoi kovan vastuksen Ralf Kivelle (kuvassa vasemmalla) häviten vain lyönnillä. Kolmanneksi sijoittui Suomen Hugo Nylund häviten voittajalle kolme lyöntiä. Orsel voittikin selvästi alle 16-vuotiaiden sarjan.

– Laurossa on helppo järjestää kilpailuja, koska apunani on Lauron rutinoitunut henkilökunta ja minulla on kilpailun johtajana Suomen tuomarivelho Arto Teittinen, sanoo Tapani Saarentola, kilpailun isä ja koordinaattori.

- Mainos -

Palautteesta päätellen kilpailu on suomalaisille junioreille erittäin tärkeä tilaisuus päästä testaamaan pelikuntoa keskellä talvea ja haastamaan kansainvälisiä pelaajia, joten kilpailu järjestetään myös ensi vuonna.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...