Kimppa teki hienon kappaleen toisistaan erillään

 

Ryhmä päätti ottaa nimekseen Kimppa. Kimppaan kuuluvat Pasi Säynäjoki, Kari Alajuuma ja Timo Pastori Määttä. Kimpan kutsuhuuto tapahtui Facebookissa – Pasi Säynäjoen 20.3.2020 Aurinkorannikon useilla Suomalaisten keskustelupalstoilla julkaiseman co-writing -biisintekoidean siivittämänä. Alajuuma ja Määttä vastasivat Säynäjoen kutsuun. Tekijät eisvät siis tunne toisiaan lainkaan ennestään.

– Tarkoitus oli tehdä laulu 100%:sti Espanjassa karanteenissa olevien kesken – ja pelkästään ajantappo-, terapia-, co-writing- ja vapaa-ehtoisperiaatteella, Säynäjoki kertoo.

Pitkään ei Kimpalla nokka tuhissut. Kuukausi ja kaksi päivää ja on julkaisuvalmis. Tiedotteen mukaan kaikki oli valmista jo kolmessa viikossa. Aurinoon -kappale löytyy jo nyt Youtubesta. Sen voi kuunnella myös tämän jutun alalaidassa olevasta linkistä. Aurinkoon -kappale on striimattavissa ja kuultavissa 24.4.2020 alkaen kaikista digipalveluista kuten Spotify, Apple Music, Google Play ym…

- Mainos -

Aurinkoon -kappaleen genre on sekoitus reggaeta, latinopoppia ja ehtaa Suomalaista iskelmää. Reggae- ja latinopop -elementit olivat Kimppalaisille melko haastavia uusia tuttavuuksia. Lauluosuudet kappaleella hoitaa Pasi Säynäjoki.

– Kappaleen taustatarina kietoutuu niihin tunnelmiin, joihin ainakin me Espanjassa koteihimme tiukasti eristetyt olemme jo nyt saaneet mielessämme ja arkielämässämme kokea ja siihen epävarmuuteen ja niihin pelkoihin tai odotuksiin, joihin vasta tulossa oleva aika voi antaa oikean vastauksen. Taustatarina on laulussa vertauskuvallisesti puettu kahden toisistaan erotetun ja toisiaan kaipaavan ihmisen rakkaustarinaksi.

Aurinkoon -kappale oli yksittäinen laulunkirjoitusprojekti. Palautteesta riippuen jää nähtäväksi, josko Kimppa tekisi lisääkin musiikkia jatkossa?

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...