Koronaseuranta Uutiset

Kesäkuussa ilman maskeja?

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Espanjan terveysministeriön johtava epidemiologi Fernando Simón on jälleen kommentoinut maskipakon helpottamista ulkotiloissa.

 

Espanjan terveyshätätilakeskuksen johtaja Fernando Simón kertoi tämän viikon maanantaina, että hänen johtamansa tiimi työskentelee parhaillaan määritelläkseen päivämäärän, jolloin maskien käyttöpakosta joissain ulkotiloissa voitaisiin luopua. Hänen mukaansa sikäli kuin koronatilanne kehittyy suotuisasti, tämä helpotus voitaisiin ottaa käyttöön koko maassa.

Simón totesi, että pääasiallinen tavoite on edelleen saavuttaa laumasuoja rokottamalla vähintään 70% rokotusikäisistä ihmisistä kesän aikana. Jo ennen sitä voitaisiin kuitenkin luopua maskeista ainakin joissain ulkotiloissa. Tämän aika voisi koittaa kesäkuun puolivälissä tai heinäkuun alkupäiviin mennessä.

Simónin mukaan ratkaisevia asioita helpotuksia arvioitaessa ovat tartuntatilanteen kehitys ja erityisesti rokotuskampanjan eteneminen.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa