Kausi loppuu – miten meni?

Aurinkorannikon suomalaisyhteisön kausi alkaa olla kalkkiviivoilla. Toiminnot on ajettu kesää kohti alas ja nyt tehdään suunnitelmia syksyllä käynnistyvää uutta kautta varten. Koulua käydään vielä pari viikkoa ja jääkiekkokisat katsellaan loppuun. Sitten vaivutaan kesäuneen.

Kausiluontoisuus on tärkein määrittävä tekijä Aurinkorannikon suomalaisyhteisön toiminnassa. Se vaikuttaa yritysten, yhdistysten ja erilaisten instituutioiden toimintaan.

Kausiluonteisuus on suurimmalle osalle alueen suomalaisyrityksille suuri haaste. Koko vuoden tili on pakko tehdä noin kahdeksan kuukauden aikana. Suomalaisia palvelevien yritysten potentiaaliset asiakkaat oleskelevat Aurinkorannikolla syyskuun puolivälistä toukokuulle. Siinäkin aikajanassa on molemmissa päissä melko hiljaista, eli ruuhka-aikaa on vain noin puoli vuotta.

Kulunut talvikausi oli ensimmäinen ”normaali” pandemian jälkeen. Aivan pandemiaa edeltäviin suomalaismääriin ei Aurinkorannikolla vielä päästy. Lentotilastoja tarkastellessa vasta huhtikuu oli sellainen, jolloin Suomesta tuli alueelle suunnilleen sama määrä suomalaisia, kuin edellisenä normaalina kautena, eli vuonna 2019.

- Mainos -

Kun keskustelee alueen suomalaisten yrittäjien kanssa, tunnelmat ovat moninaiset. Joillekin kulunut kausi on ollut varsin menestyksekäs, suurimmalle osalle vaihteleva. Kaikilla tuntuu kuitenkin olevan vahva usko siihen, että suomalaismarkkina Aurinkorannikolla kasvaa merkittävästi lähivuosina, jollei sota-, inflaatio-, pandemia- tai jokin muu mörkö sotke uudelleen koko hommaa.

Fuengirola.fi kiittää sekä lukijoita että ilmoitusasiakkaitaan kuluneesta kaudesta. Meillekin mediana kausi on ollut haasteellinen, mutta toivoa herättävä. Tulevaisuus on turvattu, kehitämme palvelujamme jatkuvasti, jotta ne palvelisivat mahdollisimman hyvin kaikkia tahoja, joilla on intressejä Aurinkorannikkoon.

Seuraava Fuengirola.fi -lehti ilmestyy perjantaina 2.6. Se on kesän jättinumero, jota jaellaan runsaasti myös Suomessa. Siinä on vielä tilaa hyville ilmoituksille. Tervetuloa mukaan kertomaan Aurinkorannikon ilosanomaa Suomeen.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...