Kateus vie kalatkin merestä!

Jokavuotinen, odotettu opus on jälleen ilmestynyt ihmisten uteliaisuuden nälkää tyydyttämään. Raha vetää nyt pidemmän korren kuin toisten ihmisten rakkausasiat.

Lähimmäisenrakkaus on koetuksella, kun jälleen kerran on mahdollisuus kaivaa naapurien, ystävien ja julkimoiden tienestit oikein suurennuslasin alle.

Kaikki mediat ovat lääpällään lukijoilleen uhraamalla parhaat palstat, minusta melko turhalle asialle. Siinä ei paina paljonkaan sodat, nälänhädät, kulkutaudit, Suomen taloustilanne ja Dannyn tyttöystävät.

Nyt herkutellaan ihmisten tuloilla ja taivastellaan eriarvoisuutta tietämättä tuon taivaallista siitä, mitä noitten tulojen ja verojen taakse kätkeytyy. Sirkushuveja kansa kaipaa sen leivän lisäksi, tämä on juuri sitä.

- Mainos -

Totta kai kiinnostuksen kohteita ovat ensi sijaisesti yrittäjät, urheilijat ja taiteilijat. Tämän ”jäävuoren” huippu on hyvin terävä. Erittäin pieni promille pääsee sinne huipulle, joka vaati koko elämän rakentamista sen varaan mistä tykkää.

Siinä parketissa ei paljon ruusuja ole tanssittavaksi. Riskit ovat kovat, luita puristetussa nyrkissä kulkevia on liian paljon. Jos ja kun joku pääsee sinne huipulle, se ei todellakaan ole yleensä pitkäaikaista.

Ehkä kumminkin kateus koskee sitä lähimmän naapurin tienestiä, kuin maailman ja Suomen huipulla rahastavia, jos ei se ole naapuri…tai porilainen.

…Niin juu, mielestäni ainakin suomalaiset ulkomailla huippu tienaajat voisivat ajatella missä ovat kasvaneet ja perusoppinsa saaneet.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...