Ajankohtaista Uutiset

Kataiset saapuvat tänään Fuengirolaan

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Jyrki ja Mervi Katainen ovat kansalaisten tavattavissa Fuengirolassa perjantaina ja sunnuntaina. (kuva: Jyrki Kataisen fb)

Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen ja vaimonsa kansanedustajaehdokas Mervi Katainen ovat tavattavissa viikonloppuna Fuengirolassa. Tilaisuuksia on useita, molemmilla omansa, on tietysti mahdollista, että puolisot osallistuvat myös toistensa tilaisuuksiin.

Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen ilmoitti vetäytyvänsä politiikasta ja muuttavansa perheen kanssa takaisin Suomeen. Politikointi perheestä ei kuitenkaan lopu, vaimo Mervi Katainen on asettunut Kokoomuksen ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleihin Uudenmaan vaalipiiristä. Molempia sekä tulevaa että menevää poliitikkoa pääsee tapaamaan ja kuulemaan alkavana viikonloppuna Fuengirolassa.

Jyrki Katainen puhuu perjantaina (8.2.) Palacio de la Pazissa kansalaisdialogi -tilaisuudessa. Aiheena on ei enempää eikä vähempää kuin Euroopan tulevaisuus. Kysymyksille ja ajatusten vaihdolle on jätetty aikaa, joten viestiä Brysseliin on mahdollista välittää. Tilaisuus alkaa klo 15.30. Fuengirolan pormestari Ana Mula tuo tilaisuuteen kaupungin tervehdyksen.

Mervi Katainen osallistuu näillä näkymin ainakin kahteen tilaisuuteen. Perjantaina (8.2.) klo 13 hän on paikalla naisyrittäjien tilaisuudessa SanDelissä. Lisäksi hän on tavattavissa Aurinkorannikon Kokoomuksen järjestämällä poliittisella brunssilla sunnuntaina (10.2.) klo 11 ravintola Kukossa.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa