Lukuaika: Kala teki kauppansa kansainvälisillä päivillä

Kala teki kauppansa kansainvälisillä päivillä

Aikaisin keskiviikkoaamuna päättyneet 24. kansainväliset päivät olivat jälleen yleisömenestys, vaikka peukalotuntuman perusteella huippuvuosien 1,2 miljoonan kävijämääristä todennäköisesti hieman jäätiin.

Fuengirolan kaupunki ei ole vielä antanut tietoa virallisista kävijäluvuista

-Näytti siltä, että tungoksesta huolimatta tilaakin vielä oli, arvioi Suomen osastosta nyt seitsemättä kertaa vastannut ravintoloitsija Marko Levander

Levander on omalta osaltaan erittäin tyytyväinen päivien antiin, vaikka olkapäät pääsivätkin kipeytymään 18-tuntisia työpäiviä tehdessä.

-Tapahtuma meni tuntumani mukaan sekä kokonaisuutena että meidän kannaltamme todella hyvin. Saimme paljon kiitosta sekä asiakkailta että kaupungilta varsinkin siitä, että toimme ferioiden ruokatarjontaan kalavaihtoehtoja. Lihasta on ylitarjontaa.

- Mainos -

Suomen osastolla myytiin yli 500 kiloa eli noin 2.500 annosta loimulohta, ja sitä jonotettiin parhaimmillaan jopa 50-metrisessä letkassa. Feriavieraille tekivät kauppansa myös lohi- ja sillivoileivät.

-Tänä vuonna jäi jotain viivan allekin, viime vuonna mentiin tappiolla.

Levander uskoo Suomen osaston tämänvuotisen hyvän kulmasijainnin vaikuttaneen osaltaan menestykseen.

Hän toteaa mukana olleiden maiden ylipäätään panostaneen osastojen ulkoasuun aikaisempaa enemmän.

-Selvästi pyrittiin siistiin ja entistä ammattimaisempaan ilmeeseen.

Omasta puolestaan Levander pyytää anteeksi niiltä asiakkailtaan, jotka odottivat Suomen osaston mainostamien lumitykkien ampuvan oikeaa lunta lumen näköisen vaahdon sijaan.

-Lumen tekeminen onnistuu vasta, kun on miinusasteita. Tarkoitus ei ollut tietoisesti antaa väärää käsitystä.

Levanderin mukaan ensi vuoden osaston suunnittelu on jo käynnistynyt.

- Mainos -

-Aloitimme jo viime viikolla ja ensi viikolla tapaamme kaupungin edustajia. Se on selvää, että ensi vuonnakin menemme vahvasti kalateemalla, ja investoimme isoihin savustamoihin. Ei ole poissuljettua, että saamme ensi vuonnakin saman paikan.

Tiina Piha

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on Wapun ykkösherkku?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...