Kaksi naista ja pullo skumppaa – hulvaton musiikkikomedia

Hyvässä nousussa on hulvattoman hauska ja samalla koskettava komedia kahdesta erilaisesta naisesta ja ystävyydestä.

Vanhat bestikset kohtaavat yllättäen lentokentällä. Lentoihin on aikaa pari tuntia ja naiset päätyvät lentokenttäbaariin vaihtamaan kuulumisia ja muistelemaan menneitä. Kuoharipullon huvetessa suojaukset murtuvat ja kipukohdat paljastuvat. Lapsuudenystävyys ja lämpö kuitenkin kantavat ja pian nauru raikuu entiseen malliin.

Naiset matkaavat muistoissaan halki 80-, ja 90-lukujen, palaten aina tähän päivään ja lentokenttäbaariin. Hersyviä kohtauksia siivittävät kauniit ja tutut laulut.

Lillin ja Karitan rooleissa iloittelevat ja herkistelevät Miia Nuutila ja Sanna Saarijärvi. Säestyksen hoitaa Antti Paavilainen. Teksti perustuu pääosin näyttelijöiden omiin lapsuus- ja nuoruusmuistoihin.

- Mainos -

Molemmat näyttelijät ovat tuttuja kasvoja televisiosta. Miia Nuutila muistetaan mm. rooleistaan TV-sarjoissa Ex-Onnelliset ja Tahdon asia sekä juontajana Maajussille morsian ohjelmassa. Helsingin Kaupunginteatterin näyttelijä Sanna Saarijärvi on tullut tutuksi lukuisista musikaalirooleistaan mm. Kinky Boots ja Pieni merenneito. Hän on näytellyt myös TV-sarjoissa Pirunpelto sekä Harjunpää, jonka ensimmäinen kausi on nähtävissä C Moressa. Muusikko Antti Paavilainen puolestaan tuli tunnetuksi Jean S yhtyeen laulajana.

Hyvässä nousussa esitetään Kukossa lauantaina 16.4. ja tisstaina 19.4. Varaa paikkasi laittamalla sähköpostia osoitteeseen kukko.evants@gmail.com . Liput maksavan ennakkoon varattuna 20€, ovelta 23€.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...